Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Leren 13 mrt 2020

Meer kennis opdoen? Deze online academy gaat je geen bakken met geld kosten

Het zal je niet verbazen dat wij bij WorkJuice dol zijn op werken aan je carrière of persoonlijke ontwikkeling. Daarom lichten we vanaf nu elke maand een aantal cursussen of thuisstudies uit waar je extra kennis mee opdoet. Voor die carrièreswitch, het opstarten van die side hustle, de volgende stap in je carrière of omdat je het gewoon leuk vindt om te blijven groeien.

In de tijd van Instagram cursussen, waar je in 5 dagen tijd iets leert voor soms meer dan honderd euro, kwamen wij deze online academy tegen.

Laudius

Laudius heeft een enorm aanbod, en zegt ook nog eens het laagste lesgeld van Nederland te vragen. Of dat waar is, hebben we niet gecheckt, maar het is zeker dat de cursussen en studies van Laudius je geen bakken met geld gaan kosten. Bovendien kan je het twee weken gratis uitproberen, om te kijken of het echt iets voor je is.

Wij lichten 9 cursussen en thuisstudies van Laudius voor je uit.

Beroepsfotograaf

Is fotografie je passie en wil je daar je werk van maken? Wij vonden de digitale erkende cursus Beroepsfotograaf in het aanbod. Deze duurt maar liefst negen maanden en kost 419 euro. Dat kan je eenmalig betalen of in twaalf termijnen van 39,90 euro.

Fijn aan deze cursus is dat je niet alleen de techniek achter het fotograferen leert, maar ook alles over het bedrijfsplan, prijzen bepalen, marketing en verdienmodellen.

Bedrijfsadministratie

Heb je een eigen bedrijf? Zelfs als je je boekhouding uitbesteed, is het goed om alsnog zelf de cijfers te snappen. Of misschien houdt je juist wel erg van cijfers, en ambieer je een administratieve baan bij een bedrijf. Dan is de cursus van Bedrijfsadministratie iets voor jou. De duur van de cursus is twee maanden en de prijs 79 euro.

Je leert tijdens de cursus van alles over vreemd vermogen, bezittingen, boekingsstukken en boekingsregels.

Beleggen voor beginners

Met de lage spaarrente denken steeds meer mensen aan beleggen. Dan laat je je geld immers voor je werken. Maar is beleggen niet heel spannend? Waar moet je beginnen? En vind je het maar ingewikkeld? Voor jou vonden we de Laudius cursus Beleggen voor beginners.

Met de cursus word je in acht maanden tijd wegwijs in de wereld van aandelen en obligaties, leer je hoe het systeem werkt en hoe je zelf op een verantwoorde manier kunt beleggen om je financiële doelen waar te maken. En dat voor maar 99 euro!

Copywriter

Op Laudius vind je verschillende cursussen waarin je beter leert schrijven, van creatief schrijven tot scenarioschrijver. Wil je je brood gaan verdienen als tekstschrijver? In negen maanden tijd leer je met de cursus Copywriter hoe je goede, wervende teksten schrijft en leer je meer over hoe reclame werkt.

Ook krijg je ondersteuning bij het opzetten van je eigen tekstbureau. De digitale cursus kost 319 euro. Dit kun je ook betalen in tien termijnen van 35,90 euro. Na negen maanden heb je een erkend diploma op zak.

Eigen webshop starten

Bij Laudius vind je een hoop cursussen over het starten van je eigen bedrijf en dan specifiek gericht op bepaalde soorten bedrijven. Lijkt het je tof om je eigen webshop te starten? Als fulltime onderneming of als side hustle? Bij de cursus Eigen webshop starten leer je in 6 maanden tijd alle ins & outs, en dat voor maar 79 euro.

Marketing Manager

Wil je een carrièreswitch maken naar marketing manager of marketeer? Voor jezelf of in een bedrijf? In de cursus Marketing Manager leer je alles over de basisbegrippen, strategieën, communicatie, online marketing en nog veel meer. De cursus duurt dan ook 12 maanden. Voor een prijs van 169 euro kun jij je laten omscholen!

Photoshop

Wil jij je skillset uitbreiden en wil je een pro worden in Photoshop? Onze eerste tip is om gewoon te gaan proberen en aan de slag te gaan met tutorials op YouTube. Wil je het wat serieuzer aanpakken? Dan is deze Photoshop Creative Cloud cursus iets voor jou.

De studie duurt 6 maanden en kost 129 euro. Je leert er alles van belichting en beeldbewerking tot retoucheren en tekenen.

Start je eigen bed & breakfast

We zeiden het al: op Laudius vind je een enorm aanbod aan cursussen die je helpen je eigen bedrijf te starten. Van een cateringbedrijf tot winkel en van reclamebureau tot kapsalon. Is het altijd al je droom om een eigen bed & breakfast te hebben? Dan is deze cursus iets voor jou.

Hier leer je niet alleen meer over gastvrijheid en goede zorg, maar ook alles op zakelijk gebied, zoals een ondernemersplan en de marketing, om succesvol te zijn. De cursus duurt negen maanden voor 319 euro.

Succesvol verkopen

Of je nou diensten of producten verkoopt, of een eenmanszaak hebt of in een groot bedrijf werkt: het is handig om succesvol te kunnen verkopen. In de cursus Succesvol verkopen leer je meer over verschillende technieken, de markt, relatiebeheer en hulpmiddelen, om je verkoopcijfers te laten stijgen.

De cursus duurt zes maanden en kost 169 euro. Je kunt ook in zeven termijnen van 27,90 euro betalen.

Benieuwd geworden naar het hele aanbod van Laudius? Check dan de website met het aanbod van A tot Z.

Nog meer opleidingen en cursussen?

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Meer kennis opdoen? Deze online academy gaat je geen bakken met geld kosten
Sluiten