Dit is de drukke dagelijkse routine van Lady Gaga (en haar geheim voor een gezonde balans)

Bij WorkJuice zijn we altijd onwijs nieuwsgierig naar de dagelijkse routines van succesvolle mensen, of dat nou ondernemers, acteurs of andere invloedrijke personen zijn. Kunnen we er iets van leren? Deze keer kijken we naar de dagelijkse routine van Lady Gaga. Die viel ons op, omdat de zangeres en actrice in tegenstelling tot veel andere succesvolle mensen self-care en tijd voor zichzelf onwijs belangrijk vindt.

Dat wil niet zeggen dat haar dagen rustig zijn, in tegendeel. Maar Gaga lijkt een goede balans te hebben gevonden.

De gemiddelde dag van Lady Gaga

Haar gemiddelde werkdag is een mix van verschillende werkzaamheden. Ze schrijft liedjes, neemt albums op, gaat op tour en moet naar evenementen, zoals een award-uitreiking. Zeker dankzij haar rol in A Star is Born heeft de superster inmiddels ook vaak interviews met de pers. Eigenlijk bestaat er dus geen gemiddelde dag in het leven van Lady Gaga. Ze zal niet snel last hebben van een dagelijkse sleur. 😉

Dat klinkt als een druk leven, en dat is het natuurlijk ook. Om niet helemaal gek te worden, moest Lady Gaga leren hoe ze een goede balans creëert. Dit doet ze volgens haar door nee te zeggen. We weten allemaal dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan. “Ik begon nee te zeggen.

“Nee, ik wil dat niet doen.”

Ik neem geen foto. Ik ga niet naar dat event. Langzaamaan begon ik me te herinneren wie ik eigenlijk was. Nu kan ik thuiskomen en in de spiegel kijken, en zeggen: ‘Yes, met jou kan ik gaan slapen.’ Ik ken die persoon.”

Must see: de emotionele acceptence speech van Lady Gaga bij de Oscars

Veel tijd met familie en vrienden

Hoe druk haar dag ook is, als vorm van self-care wil ze elke dag iets voor haarzelf doen. Dit kan betekenen dat ze zichzelf op iets trakteert, of tijd spendeert met haar familie en vrienden. Voor haar is het duidelijk: om succesvol te worden, moet ze goed op zichzelf passen.

Sporten

Lady Gaga mag dan geen gemiddelde dag hebben, toch probeert de zangeres wel (gezonde) gewoontes aan haar dag toe te voegen. Tussen al haar werkzaamheden door, weet ze vijf keer per week een krachttraining van 35 minuten te doen. Dat betekent niet dat Lady Gaga vies is van een handstand en een downward dog hier en daar. Ze begint namelijk elke ochtend met yoga of pilates.

Benieuwd naar meer dagelijkse routines? We verbaasden ons al eerder over de routines van Mark WahlbergAnna WintourMark Zuckerberg en Elon Musk.

8 toffe printables voor je vision board?

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ze gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit is de drukke dagelijkse routine van Lady Gaga (en haar geheim voor een gezonde balans)
Sluiten