Redactie
Redactie Carrière 26 april 2019

Hét perfecte teamuitje: een La Casa de Papel escape room

Leg maar snel een idee voor een teamuitje bij je baas neer, want er is een La Casa de Papel escape room in Utrecht en wij denken maar één ding… Dit is perfect om de band tussen jou en je collega’s nog sterker te maken.

Iedere gelegenheid om gezellig met je collega’s na werktijd af te spreken is top, dus dat er nu een La Casa de Papel escape room is, is al helemaal fantastisch.

La Casa de Papel escape room

Wat is het precies voor iets? Bij Virtual Reality Escape Room in Utrecht is er nu een VR-game gebaseerd op de serie, waardoor je je even tussen Rio, Denver, Tokio en The Professor waant.

Tijdens het spel heb je één missie: de kluis openen en uit handen blijven van de politie. Door raadsel voor raadsel op te lossen kom je steeds dichterbij de kluis, maar het is geen makkelijke klus. De kluis kraken en met miljoenen ervandoor gaan is natuurlijk alleen voor echte slimmeriken weggelegd.

Of jullie zulke dat zijn, ontdek je maar op één manier: door de escape room te bezoeken. Verzamel een groep van minimaal 6 en maximaal 36 personen, want dan kun je naar binnen.

Nog een tip voor een teamuitje: beerpongen bij de Kanarie Club!

Dit artikel verscheen eerder op Beautify.

Reageer op artikel:
Hét perfecte teamuitje: een La Casa de Papel escape room
Sluiten