Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 20 jul 2022

Bedankje geven? Om deze reden is een kerstpakket leuker dan geld

Als je een eigen bedrijf hebt, is de kans groot dat je een hardwerkend team hebt aangenomen om de zaak draaiend te houden. Of je nu twee of tweehonderd werknemers onder je hebt: die verdienen met kerst vast en zeker een bedankje. Nu kunnen we ons zo voorstellen dat jij ze wil bedanken met een mooi, oprecht gebaar. Hoe je dat doet? Nou, het liefst met een kerstpakket!

Wil je je werknemers iets geven, maar heb je geen idee wat? Het zou kunnen zijn dat je meteen naar een cadeaubon of envelopje met geld grijpt, maar is het niet veel leuker om een cadeau te krijgen waarvan de inhoud nog een verrassing is? Het antwoord: jazeker, dat is inderdaad veel leuker! Sterker nog, het is bewezen dat we daadwerkelijk blijer worden van een cadeau dat we mogen uitpakken.

Kerstpakket uitpakken

Hoe dat precies zit? Tijdens het uitpakken maakt je brein de stof dopamine aan. Dat is fijn, want daardoor ervaar je een gevoel van geluk. En zeg nu zelf: hoe fijn is het om een groot pakket te krijgen vol lekkere, handige of mooie dingen die je een voor een eruit kunt halen? Jong of oud, man of vrouw, food- of drankliefhebber – een kerstpakket is het ideale presentje waarmee je je waardering voor je werknemer kunt uiten.

Online kerstpakketten bestellen

Dus: kerstpakketten zijn the way to go deze (en eigenlijk iedere) kerst. Maar waar haal je nu de beste cadeaupakketten voor je werknemers? En hoe bestel je ze makkelijk online? Dan moet je bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn. Van culinaire pakketten van beroemde masterchefs tot verwenpakketten van merken als Rituals: de keuze is reuze, wat betekent dat je gegarandeerd een mooi presentje voor je teamleden vindt.

Kerstpakket samenstellen

Alle pakketten zijn met zorg samengesteld, zodat je zeker weet dat jouw personeel het beste van het beste krijgt. Enneh, als je zelf graag de controle wil hebben over wat er in je pakket zit, dan geeft Kerstpakkettenplaza.nl bij grote bestellingen ook nog eens de optie om je eigen kerstpakket samen te stellen. Kun je er ook mooi eentje voor jezelf bijbestellen.

  Ook meedoen? Meld je aan voor De Uitgaven van...

  In samenwerking met Kerstpakkettenplaza.nl

  Een stukje maand over aan het eind van je salaris? 💸

  In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

  Reageer op artikel:
  Bedankje geven? Om deze reden is een kerstpakket leuker dan geld
  Sluiten