Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Netwerken 25 jul 2020

JOOST. organiseert eerste coronaproof pop-up netwerkdiner voor ondernemers

Beeld je even in: een zwoele zomeravond, je mooiste zomeroutfit, mooi gedekte tafels in een binnentuin, heerlijke wijn, bungelende lichtjes in de bomen en mede-ondernemers om ideeën mee uit te wisselen en weer geïnspireerd te worden. In deze tijd van ZOOM conferenties, webinars en gecancelde evenementen lijkt dit een droom, maar niets is minder waar. Op donderdag 27 augustus kun je bij JOOST. genieten van een 3-gangen diner terwijl je netwerkt met like-minded ondernemers. En dat natuurlijk compleet coronaproof.

Daar wil je vast meer over weten.

Wat is JOOST.?

In 2017 zeiden Janneke Broekkamp en Cathelijn Paling hun baan op om te gaan ondernemen. Toen ze met hun duizend-en-één vragen nergens terecht konden, werd het evenement JOOST. geboren. Bij de eerste editie verkochten ze meteen honderd kaartjes. “Dat was even schrikken, haha! Maar toen wisten we wel dat er vraag naar was”, zegt Cathelijn.

De netwerkborrel wordt normaal gesproken twee keer per jaar georganiseerd, maar helaas is dat met corona een beetje lastig. Voor de inmiddels 5e editie hebben de vrouwelijke ondernemers daarom iets heel leuks bedacht: een pop-up netwerkdiner voor ondernemers!

oprichters JOOST.
Foto: Janneke en Cathelijn

Pop-up dinner: JOOST. X Fosbury & Sons

Het diner vindt plaats op donderdag 27 augustus en wordt georganiseerd in samenwerking met de gloednieuwe coworkingspace Fosbury & Sons aan de Prinsengracht. De coworking opende begin dit jaar zijn deuren in het voormalige Prinsengrachtziekenhuis in hartje Amsterdam.

Door de quarantaine werd iedereen geforceerd om lange tijd vanuit huis te werken. Natuurlijk biedt dit digitale tijdperk voldoende opties om in contact te blijven met je favoriete coworker, maar na honderd ZOOM-sessies gaat de lol daar wel snel vanaf. Dat hoorden de twee vrouwelijke ondernemers aan alle kanten bevestigd worden. Ze besloten dat het na de quarantaine hoog tijd was om ondernemers weer bij elkaar te brengen, uiteraard op een veilige manier.

“De paar events die nu worden georganiseerd voor freelancers en ondernemers, vinden voornamelijk plaats in shifts of online. Dat mist een beetje zijn doel”, aldus Janneke.

Cathelijn en Jannke willen met het pop-up diner het belang en de toegevoegde waarde van live netwerken benadrukken. “We merken zelf dat we, na maanden geïsoleerd thuis zitten, het onwijs gemist hebben om te kunnen sparren met anderen creatieve freelancers. Geïnspireerd te worden, te brainstormen over gekke brainfarts of nieuwe business ideeën, of te vragen om advies als het even tegenzit…”, zegt Cathelijn.

“Jezelf trakteren op een heerlijk 3-gangen diner in een prachtige binnentuin hebben we allemaal wel verdiend na deze gekke tijd!”

Gehost door Ginny Ramkisoen

De avond wordt gehost door schrijver en creatief consultant Ginny Ramkisoen, beter bekend als Ginny Ranu van Vacature via Ginny of haar boek ‘Ginny werkt.’ Deze powervrouw is eigenlijk creatief alom. Van bedrijven voorzien van creatieve consults tot aan het begeleiden van auteurs tijdens het schrijven van hun boek en het creëren van illustraties voor de tofste merken.

Ginny Ramkisoen
Foto: Ginny Ramkisoen

Ginny is de 27e aanwezig als host en zal vertellen over haar eigen successen en missers. Ook zal ze andere ondernemers bevragen over hun grootste fuck-ups en belangrijkste ondernemerslessen.

Kun jij ook wel weer wat inspiratie gebruiken? Of wil je gewoon een avond toffe ondernemersverhalen horen en aanschuiven voor een heerlijk dineren in een prachtige binnentuin, omringd met andere creatieve ondernemers?

Koop dan snel hier jouw kaartje voor JOOST. #5 op donderdag 27 augustus in de binnentuin van de nieuwe coworkingspace Fosbury & Sons! Ticketprijs is 69 euro, inclusief 3-gangen diner, onbeperkt drankjes, sprekers, een verrassing van Fosbury & Sons, een gevulde goodiebag en meer! Wees er snel bij, er is maar een beperkt aantal kaarten.

Kan je niemand vinden die mee kan? Na deze gids vind je solo naar een evenement gaan niet meer spannend

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
JOOST. organiseert eerste coronaproof pop-up netwerkdiner voor ondernemers
Sluiten