Tessa Ham
Tessa Ham Carrière 8 mrt 2021

Internationale Vrouwendag: een ode aan alle vrouwen én hun eigenschappen

Het is Internationale Vrouwendag: de dag waarin we de prestaties van vrouwen wereldwijd vieren, maar ook stilstaan bij hoeveel beter het nog kan. Ter ere van deze dag maakten we samen met zusjes NSMBL en Bedrock een ode aan alle vrouwen en de eigenschappen die ze zo bijzonder maken.

Wij vroegen 45 mensen wat het woord ‘vrouw’ voor hen betekent. Daar kwamen prachtige antwoorden uit, die maar weer bewijzen dat we zonder vrouwen nergens zijn. ❤️

Special thanks to:

Internationale Vrouwenmaand

Bij WorkJuice vinden we dat elke dag Internationale Vrouwendag zou moeten zijn. Daarom vind je niet alleen vandaag, maar deze hele maand extra veel content op het gebied van genderongelijkheid. Dat niet alleen: we zetten ook vrouwen in de spotlight die dat verdienen.

Morgen (9 maart) om 13:30 uur, is er bijvoorbeeld een Instagram Live van WorkJuice en zusje NSMBL, waarin we het gaan hebben over de loonkloof en onderhandelen. Want helaas: ook in 2021 is er écht nog steeds een Internationale Vrouwendag nodig en bestaat die verdomde loonkloof ook nog steeds. Sterker nog, uit het Nationaal Salaris Onderzoek van vorig jaar blijkt zelfs dat de loonkloof groter is geworden.

Daarom gaan experts Merel van der Wouden en Lisa Grooteman morgen in gesprek over de loonkloof. In onderstaande Instagram-post vind je er meer over.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

In 5 stappen je financiën op orde voor 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk onze gratis checklist!

Reageer op artikel:
Internationale Vrouwendag: een ode aan alle vrouwen én hun eigenschappen
Sluiten