Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Ondernemen 17 jun 2019

Geniaal business idee: je kunt nu een Instagram boyfriend inhuren in Rome

Iedereen die weleens op vakantie is geweest en haar vriend(in) heeft gevraagd om een foto te maken, kent de struggle. Waarom staat je voorhoofd er maar half op, maar is er wel kilometers aan vloer te zien op de foto? Tot grote frustratie van je ‘Instagram boyfriend’ zit er na 110 foto’s nog geen waardige Instagram-foto tussen.

Ga je binnenkort naar Rome? Dan is er een oplossing voor dit ‘probleem’. Een bedrijf dat tours aanbiedt in Rome, is op het geniale idee gekomen om een Instagram Boyfriend tour aan te bieden. Je hebt dan drie uur lang een professionele fotograaf tot je beschikking die mooie plaatjes van je schiet voor de Trevifontein en het Colosseum. Een privéchauffeur rijdt je van de ene prachtige locatie naar de andere.

Vraag naar Instagram boyfriend

Zo’n gek idee vinden we de Insta boyfriend tour van dit tourbedrijf niet. Een recent Brits onderzoek liet zien dat 40,1 procent van de millennials een vakantiebestemming uitzoekt op basis van ‘Instagrammability’. Jep, dat lees je goed. Niet het weer of de prijs is voor twee vijfde van de millennials de belangrijkste factor voor het kiezen van een bestemming, maar hoe fotogeniek het land of de stad zal zijn.

Het tourbedrijf speelt slim in op deze trend. Ook de naam van de tour is goed gevonden. Niet alleen omdat iedereen precies de struggle van de intro kent, maar ook omdat deze naam ze heel wat gratis publiciteit oplevert.

Wil jij die professionele fotograaf wel gebruiken om je Instagram een upgrade te geven? De Instagram boyfriend is voor €599.00 te boeken. Je moet er dus wel wat voor over hebben. Maar ja, dan heb je wel twintig mooie foto’s in misschien wel de meest fotogenieke stad ter wereld. En dat zonder zuchten!

Instagram master worden?

8 toffe printables voor je vision board?

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ze gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Geniaal business idee: je kunt nu een Instagram boyfriend inhuren in Rome
Sluiten