Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Werkplekken 13 mrt 2019

De meest inspirerende (grote én kleine) werkplekken op Instagram

Sommige mensen zijn gezegend met een grote ruimte waar ze heerlijk thuis kunnen werken, anderen rocken een klein bureau met een prachtige indeling. En eigenlijk maakt het ook niet uit hoe groot je thuiskantoor is: als je er maar lekker kunt werken. Wij laten ons graag inspireren door de meest prachtige kantoren op Instagram.

Genoeg gepraat. Laat je inspireren door deze prachtige werkplekken. En ja, het is toegestaan om een tikkeltje jaloers te zijn. Dat zijn wij ook.

Een thuiskantoor met een accentmuur

Te gek. Je geeft je werkplek een wel héél gave uitstraling door eens buiten de lijntjes te kleuren. Door het felblauwe schuine vlak wordt deze werkplek anders dan alle andere, en valt ‘ie extra op. We kunnen ons ook voorstellen dat je door het blauwe kleurtje op de muur ook nog eens lekker energiek je werkdag kunt beginnen. Rise and shine!

Werk met een rek van gaas

Handig om notities op te hangen die je absoluut niet mag vergeten, maar ook uitermate geschikt als inspiratiebord. Met een paar kleine wasknijpers hang je ze allemaal op een rek van gaas. Deze trend zien we al een paar jaar (en niet alleen in de werkkamer, eigenlijk overal!) en we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Het fijne is: ze zijn inmiddels in allerlei kleuren, vormen en maten te koop. Romantische hartjes, industriële zwarte varianten of juist hele kleine rosé rekken, je kunt er alle kanten mee op.

Ga voor een all black home office

Een beetje uitgekeken op licht en wit? Een zwarte werkplek vinden we persoonlijk ook héél stijlvol. Het enige nadeel is dat je vette vingervlekken sneller ziet, maar dat is dan ook echt het enige nadeel dat we kunnen bedenken.

Meer inspiratie voor je thuiskantoor?

Dit artikel verscheen eerder op ons zusje Roomed.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Een stukje maand over aan het eind van je salaris? 💸

In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

Reageer op artikel:
De meest inspirerende (grote én kleine) werkplekken op Instagram
Sluiten