Inspiratie voor last minute kerstpakketten of een ander origineel cadeau

Misschien heb je de taak de hele tijd voor je uitgeschoven, of misschien heb je net bedacht dat je kerstpakketten aan je werknemers wil geven. Maar nu is het toch echt december en beginnen de kerstpakketten uitverkocht te raken. Waar kun je last minute kerstpakketten kopen? En wat kun je eventueel nog meer geven?

Last minute kerstpakketten

Op verschillende plekken kun je nog kerstpakketten kopen. Zo kun je natuurlijk altijd terecht bij de Makro, maar ook bij online websites als Kerstpakketten XL, X-masgiftsonline, Kerstpakkettenidee en Kerstpakketten.com.

Je kunt het zo gek en duur maken als je zelf wilt. Zelfs last minute is er nog een hoop keus. Kies uit wat jij leuk vindt om te geven en wat bij de cultuur past van je bedrijf. Om je wat inspiratie te geven:

Kerstpakket Rondje NL met Nederlandse producten
Voor 32,50 euro (excl. btw) krijg je onder andere een Texels biertje, pannenkoekenmix en natuurlijk dropjes. Hier koop je het pakket.

Borrelkrat
Voor maar 25,39 euro krijg je twee biertjes en alles wat je daarbij zou willen hebben (lees: lekkere hapjes). Je kunt op deze website voor kiezen om nog een cadeaukaart bij te doen.

Trolley met kersthapjes
December is de maand dat we natuurlijk nog helemaal los mogen gaan. Dat komt wel goed met deze trolley, waar allemaal lekkere hapjes in zitten die helemaal bij de kerstsfeer passen. Deze kost je 63,75 euro.

Een beleving cadeau doen

Kerstpakketten zijn leuk, maar we weten allemaal dat we tijdens een grote schoonmaak producten tegenkomen van drie jaar geleden. Daarom is het misschien nog wel leuker om een beleving cadeau te doen. Met een Pluim kan je werknemer zelf bepalen of ze kiezen voor een etentje, een nachtje weg, naar het theater of een dagje spa. Bij Suprise Factory maak jij al een keuze voor je werknemer.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een cadeaubon van srprs me, waardoor de bestemming voor een nachtje weg een verrassing blijft.

Grappig cadeau

Geef je jouw werknemers een kerstbonus, maar wil je niet met lege handen staan bij het kerstdiner? Dan kun je ook een grappig cadeautje erbij doen. Denk hierbij aan een kersttrui, een grappige mok of een enorm bierglas.

Ook interessant: Tips voor een eindejaarsgeschenk voor werkrelaties of werknemers

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Inspiratie voor last minute kerstpakketten of een ander origineel cadeau
Sluiten