Hashtag Workmode lanceert carrière-evenement The Self-Made Summit

Grote kans dat je het toffe Hashtag Workmode wel kent. De all-female co-working spaces voor ambitieuze vrouwen is met hun inmiddels vijfde locatie heel Nederland aan het veroveren. Op 7 maart 2019 organiseert Hashtag Workmode ‘The Self-Made Summit’, een carrière-evenement voor vrouwen.

Carrière-event van Hashtag Workmode

Op een Instagrammable locatie (we verwachten ook niet anders van Hashtag Workmode) in Amsterdam kun je op 7 maart 2019 enorm veel leren van sprekers uit binnen- en buitenland. Maar daar blijft het niet bij: er zijn ook workshops, panels, masterclasses en keynotes. Ideaal voor ambitieuze vrouwen die zich persoonlijk willen ontwikkelen en geïnspireerd willen worden.

Natuurlijk zullen er veel vrouwen rondlopen die dezelfde ambitieuze mindset hebben als jij en zal The Self-Made Summit ook goed zijn voor je netwerk. Er is ook de mogelijkheid om professionele headshots te laten maken. Ten slotte zijn de lunch en borrel bij de prijs inbegrepen.

Ook interessant: Waarom vrouwen elkaar moeten steunen in plaats van te concurreren

Sprekers op The Self-Made Summit

De line-up is nog niet helemaal bekend. Elke week worden er weer interessante sprekers aan het programma van The Self-Made Summit toegevoegd. Deze inspirerende vrouwen vind je er in ieder geval:

  • Zakenvrouw Aranka van der Voorden, niet alleen oprichter van Fitgirlcode en de sportlijn Jogha. maar ook van haar eigen eigen businessblog Pretty Ambitious.
  • Els van der Helm, slaapexpert en mede-oprichter van de slaap-app Shleep over waarom slaap zo belangrijk is.
  • Businessbooster Kathleen Oerlemans, superinteressant voor iedereen die wil groeien.
  • Antropoloog, journalist en programmamaker Nadia Moussaid.
  • Wendy Bogers, oprichter van Ligo. Een online platform waar ondernemers op een makkelijkere (en goedkopere!) manier juridische zaken kunnen regelen.

Nu al een variërende groep vrouwen dus, waar we veel van kunnen leren. Hier vind je de hele lijst met sprekers.

Meer weten? Op de website van The Self-Made Summit vind je alles wat je wil weten en kun je jouw ticket kopen.

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Hashtag Workmode lanceert carrière-evenement The Self-Made Summit
Sluiten