Jaime Andreas
Jaime Andreas | LinkedIn Leren 11 okt 2020

Volg gratis online masterclasses om je eigen potentie te ontdekken

Nieuwe dingen leren is altijd een goed idee. En als je die gratis kan leren, heb je geen enkel excuusje meer om het niet te doen. Schrijf je daarom nu in bij de PUMA Adacemy voor een aantal gratis online masterclasses op het gebied van carrière en ontwikkeling.

Dit is een tweede reeks van masterclasses die de PUMA Academy geeft. Nu voor het eerst zijn alle lessen ook via een livestream toegankelijk.

De cursus duurt drie maanden waarbij de masterclasses worden gegeven op woensdag 2 december, 20 januari en 3 maart in het centrum van Amsterdam (met beperkte plekken). Maar ze zijn op die data ook online te volgen! Het is echter geen probleem als je die dagen niet kan; de lessen zijn nog een half jaar terug te kijken.

Kijk op de website van PUMA Academy voor meer info.

Ontdek je eigen potentie bij PUMA Academy

De online masterclasses staan helemaal in het thema van Carrière & Ontwikkeling: first steps to the top. Met als doel om je vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe potenties te ontdekken.

In de reeks masterclasses gaan experts dieper in op de manier waarop jonge vrouwen hun potentieel kunnen ontdekken en hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen.

Experts vrouwelijk ondernemerschap

De masterclasses worden gegeven door experts op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap: Emilie Sobels (Hashtag Workmode en The Self-Made Summit), Hanane Abaydi (FDBCK Agency) en Nancy Poleon (BrandedU).

Drie soorten masterclasses bij PUMA Academy

Tijdens deze cursus worden er drie verschillende soorten masterclasses gegeven.

Ready. Set. Work it

In deze masterclass van Emilie Sobels leer je meer over het ontdekken van je passie. Hoe stel je doelen in het leven en hoe bereik je de juiste mindset om deze doelen te halen?

Meaningful Leadership

Door Hanane Abaydi word je in een paar stappen klaargestoomd om een waardevolle leider voor jezelf en anderen te zijn. Ook legt zij de nadruk op het belang van bijdragen aan een rechtvaardige wereld door je leiderschap.

Personal branding om je carrière te versnellen

Ook wij vragen ons regelmatig af hoe we een betere netwerker worden en hoe we onszelf zichtbaar maken. Dat is precies wat Nancy Poleon je leert in deze masterclass. Je leert meer over de waarde van authenticiteit.

Dit vind je misschien ook interessant

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Volg gratis online masterclasses om je eigen potentie te ontdekken
Sluiten