Productiever worden? Volg de gratis online cursus van WorkJuice om meer controle over je week te krijgen

Pomodoro, Getting Things Done, vroeg opstaan, het maken van een to-do list… Op het internet word je overspoeld met tips en methodes die je allemaal beloven dé oplossing te zijn als het gaat om productiviteit. Want ja: productief zijn zonder stress, dat willen we allemaal wel. Welke methode werkt nou écht en maakt geen loze belofte? En ook belangrijk: hoe ga je met de theoretische informatie ook daadwerkelijk meer gedaan krijgen in minder tijd?

Om daar achter te komen ontwikkelden we een gratis online cursus over productiviteit.

Geen one size fits all oplossing voor productiviteit

Er is namelijk geen one size fits all oplossing als het gaat om productiviteit. Niet alleen hebben we allemaal compleet ander werk, we hebben ook allemaal een andere persoonlijkheid. Waar de één ‘s ochtends vroeg bergen kan verzetten, is de ander een echt avondmens. De productiviteitstip ‘vroeg opstaan’ zal dan nooit werken voor de tweede groep.

Maar ondertussen heb jij wel het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten. En zijn er dagen dat er amper wat uit je vingers komt. Is er dan helemaal geen manier om meer controle over je dag te krijgen? Gelukkig is er een oplossing: het testen en uitproberen van al die veelgehoorde productiviteitstips om een persoonlijk systeem te bouwen waar jij het meest aan hebt.

Om je daarbij te helpen, ontwikkelden we samen met zusje NSMBL een gratis online cursus, waarmee jij in vier weken tijd meer controle krijgt over je week en daardoor ook productiever wordt. Alle facetten van productiviteit komen aan bod, van je to-do list tot prioriteiten stellen en van minder afleiding tot gemotiveerd blijven.

Behalve een hoop waardevolle informatie, krijg je bij de cursus:

  • Een gratis dagplanner
  • Huiswerkopdrachten om meteen met de info aan de slag te gaan
  • Maandoverzicht voor de chain-methode

Aan de slag met de cursus

Door je hieronder in te schrijven voor de WorkJuice nieuwsbrief, start je meteen aan de gratis online cursus over productiviteit. Vier weken lang krijg je één keer per week een mail boordevol informatie en tips, waar je ook meteen mee aan de slag gaat door middel van de planner of huiswerkopdrachten.  Let op: je moet je aanmelding eerst even bevestigen (check je spam-folder als je geen bevestiging of week 1 hebt ontvangen).

Print je één van de documenten uit of ga je aan de slag met de planner? Tag op ons Instagram met @workjuice. We vinden het leuk om te zien hoe jullie meer gedaan krijgen in minder tijd!

?

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Productiever worden? Volg de gratis online cursus van WorkJuice om meer controle over je week te krijgen
Sluiten