Grand Central Food Market in Den Haag: vergaderen met burgers en friet

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Grand Central Food Market in Den Haag. 

Op het Centraal Station in Den Haag vind je het restaurant Grand Central Food Market. Het zit naast de Stationshuiskamer en is erg in trek bij zzp’ers. Niet voor niets, want er is altijd plek en het is een fijne ontmoetingsplek.

Grand Central Food Market

De food market bestaat uit drie restaurants: Pickles Burgers & Wine, Bar Bellota en Fishbar Saltzer. Alle drie fijne plekke om af te spreken met zakenrelaties. Alleen niet per se geschikt om heel de dag te tikken, want er zijn niet veel stopcontacten. Toch vind je hier genoeg mensen die met hun laptop aan het werk zijn. De verbinding valt wel erg tegen. Ik besluit dan ook over te gaan op mijn eigen mobiele netwerk, maar ook die is erg langzaam.

Gelukkig zijn er ook een hoop andere voordelen. In tegenstelling tot de Stationshuiskamer is hier wel altijd plek. Het oogt er ook een stuk luxer en dit maakt het een geschikte plek om af te spreken met zakenrelaties. Met drie restaurants is er meer dan genoeg keus, maar houdt wel rekening met het prijskaartje. Ik bestelde een soya cappuccino en gemberthee en betaalde in totaal €6,45.

Lees ook: Dit zijn de beste werkplekken in Den Haag

Pluspunten

  • Goede ontmoetingsplek voor je zakenrelaties
  • Uitgebreid menu
  • Genoeg plek om te werken

Minpunten

  • Zwakke wifi verbinding
  • Weinig stopcontacten

Adres en openingstijden

Grand Central Food Market in Den Haag is doordeweeks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. In het weekend kun je er terecht van 12:00 tot 22:00 uur.

Centrale Stationshal – 1e verdieping
Koningin Julianaplein 17
Den Haag

Op zoek naar meer fijne werkplekken?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Grand Central Food Market in Den Haag: vergaderen met burgers en friet
Sluiten