Stijlvol op vakantie: deze roze koffer kost maar een paar tientjes bij Aldi!

Ja, objectief gezien is de zomerperiode misschien pas net voorbij – maar zeg eens eerlijk, hoeveel zin heb jij alweer in je volgende vakantie? We mogen dan plezier halen uit ons werk, maar vrije tijd is minstens even belangrijk. Het najaar is dan ook de ideale tijd om er weer even tussenuit te gaan, en nu spotten we een roze koffer in de Aldi folder week 38 die daar meer dan perfect voor is.

Niet zo’n fan van roze? De petrolblauwe variant is minstens even stijlvol!

Afbeelding van goedkope koffers bij de Aldi
Beeld: Aldi

Deze roze koffer uit de Aldi folder week 38 wil je

Toegegeven, een goedkope koffer vinden is niet zo heel moeilijk. Maar als je je bagage in een koffer wilt proppen die ook nog eens mooi is, ben je vaak toch al snel heel wat meer geld kwijt. En dat terwijl een koffer met een mooie kleur of print de voorpret zoveel leuker maakt!

Gelukkig is daar Aldi to the rescue; daar vind je vanaf dit weekend namelijk deze toffe petrolblauwe en roze koffer. Of je nu voor je werk op reis moet of gewoon privé, je steelt er de show mee bij elke gelegenheid. O, en een extra pluspunt: je bent ze nooit kwijt op de bagageband.

Afbeelding van blauwe koffer bij de Aldi
Beeld: Aldi

Goedkope koffers die nog stijlvol zijn ook

De koffer is verkrijgbaar in twee maten. De kleine variant is 55 x 35 x 20 cm, daar past zo’n 42 liter in. In de grote van 76 x 50 x 28 cm kun je maar liefst 136 liter kwijt. Voor de eerste ben je € 39,99 kwijt, de grote kost slechts € 49,99. En van beide varianten is zowel een roze koffer als een blauwe versie te koop; kiezen wordt nog lastig…

Alle koffers zijn gemaakt van stevig ABS/polycarbonaat, hebben vier wieltjes en een trekstang en ook nog een cijferslot. Je vindt de koffers vanaf week 38 (zaterdag 21 september) bij de Aldi. Fijne vakantie!

Meer voor je vakantie:

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Stijlvol op vakantie: deze roze koffer kost maar een paar tientjes bij Aldi!
Sluiten