Tessa Ham
Tessa Ham Thuis 18 nov 2020
Leestijd: 4 minuten

Tip: deze bureaus kun je nu voor een prikkie scoren

Ben je die keukentafel nu echt goed zat? Maar heb je geen zin om honderden euro’s in een bureau te investeren? Let dan even goed op, want bij de Leen Bakker en Jysk zijn nu mooie aanbiedingen. Daarnaast kun je bij Ikea altijd terecht voor een degelijk goedkoop bureau. We delen van elke winkel onze drie favorieten.

De goedkoopste is van jou voor nog geen €30,- en de duurste kost je zo’n €110,-.

Bureaus nu goedkoop bij Leen Bakker

Kijk, dat is nog eens leuk: bij de Leen Bakker is er nu 20 procent korting op alle bureaus. Van hoekbureaus tot bureaus met lades en van moderne bureaus tot simpele zwarte of witte, je scoort ze tot en met 22 november met een fijne korting. Onze drie favorieten!

goedkoop bureau van Leen Bakker
Bron: Leen Bakker

Als je op zoek bent naar een bijzonder goedkoop bureau

Dit bureau van de Leen Bakker heeft een bijzondere beton look en is ook nog eens handig als je wat extra opbergruimte nodig hebt. Normaal scoor je ‘m voor €119,-, maar tot en met 22 november is ‘ie helemaal te koop voor een prikkie. Voor €95,20 is het bureau van jou.

goedkoop bureau van Leen Bakker
Bron: Leen Bakker

Als je op zoek bent naar een simpel zwart bureau

Deze wordt verkocht door een partner van Leen Bakker, dus helaas kun je niet rekenen op 20 procent korting. Toch is ‘ie met z’n €108,99 geen aanslag op je bankrekening. En, goed nieuws, het bureau is al binnen een week in huis!

goedkoop bureau van Leen Bakker
Bron: Leen Bakker

Als je een modern bureautje zoekt

Drie lades en een modern uiterlijk, en dat voor maar €103,20. Wij zouden het wel weten! Hij is eventueel ook te koop in het wit, met alleen lades van eiken.

Aanbiedingen bij Jysk

Tot en met 29 november zijn er ook een aantal leuke bureautjes bij Jysk in de aanbieding. Voor deze prijzen heb je echt geen excuus meer: investeer in een ergonomische werkplek en je lichaam zal je dankbaar zijn.

aanbieding voor bureaus bij Jysk
Bron: Jysk

Als je op zoek bent naar een budget bureau

Dit bureau met eiken en zwart is nu te koop voor €40,-. Voor de prijs hoef je ‘m dus niet te laten staan. En gelukkig voor het uiterlijk ook niet!

aanbieding voor bureaus bij Jysk
Bron: Jysk

Als je op zoek bent naar een strak zwart bureau

Lekker strak en modern is dit bureau, dat een beetje industrieel aanvoelt. Je haalt ‘m nu in huis voor maar €60,-!

aanbieding voor bureaus bij Jysk
Bron: Jysk

Als wit meer je ding is

Past wit beter in je interieur? Niet getreurd, want dan heeft Jysk ook mooie aanbiedingen voor je. Zoals deze bijvoorbeeld! De schuine poten geven het bureau een speelse touch. Hij is voor €65,- nu voor jou.

Altijd goedkoop: bureaus van Ikea

Budget liefhebbers weten natuurlijk allang dat je goedkope bureaus kunt scoren bij Ikea, die er ook nog eens degelijk en goed uitzien. Hieronder vind je onze favorieten voor elke situatie.

goedkoop bureau van Ikea
Bron: Ikea

Als je de allergoedkoopste zoekt

Je scoort bureau Micke al voor €29,95. Het is wel een klein smal bureautje, maar dat is ideaal als je niet veel ruimte hebt voor je werkplek.

Lees ook: Ikea hack – zo maak je zelf gemakkelijk een goedkoop bureau (met opbergruimte!)

goedkoop bureau van Ikea
Bron: Ikea

Als je een goedkoop bureau met veel werkruimte zoekt

Dit bureau genaamd Malm haal je voor minder dan honderd euro in huis. Het unique selling point van dit Ikea bureau? Je hebt een uittrekbaar blad, waardoor je zeeën van ruimte hebt om aan te werken.

goedkoop bureau van Ikea
Bron: Ikea

Als je een goedkoop bureau met opbergruimte zoekt

Net geen €90,- is het Linnmon/Alex bureau van Ikea. Voor die prijs krijg je een simpel wit bureau, met aan de ene kant poten en aan de andere kant een ladeblok om al je losse frutsels in te verbergen.

Meer inspiratie nodig?

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tip: deze bureaus kun je nu voor een prikkie scoren
Sluiten