Tessa Ham
Tessa Ham Freelancen 11 mei 2021

Download gratis ons e-book: een 8-stappenplan om freelancer te worden (t.w.v. €19.95)

Je hebt er een lange tijd over nagedacht, maar het verlangen om voor jezelf te beginnen en je eigen baas te worden is steeds heviger geworden. Wij snappen wel waarom: als freelancer heb je zelf de regie in handen. Geen 9 tot 5 stramien meer, maar werken waar, wanneer en voor wie je maar wilt. Dat neemt niet weg dat freelancer worden als een grote, overweldigende en vooral ook spannende stap kan voelen.

Samen met freelance platform Jellow schreven we daarom een gratis e-book met uitgebreid 8-stappenplan om een succesvolle freelancer te worden (t.w.v. €19.95).

Stappenplan om freelancer te worden

Dat je freelancer wil worden, is duidelijk. Maar dat dus neemt niet weg dat het geen spannende stap meer is. Want hoe werkt zo’n inschrijving bij de Kamer van Koophandel eigenlijk? Moet je een businessplan schrijven en wat moet daar dan in komen? Hoe bepaal je jouw tarief? En is het regelen van je administratie echt zo erg als het lijkt?

En dan is er waarschijnlijk nog je grootste angst: wat nou als ik geen opdrachtgevers binnenhaal? Je moet immers toch je vaste lasten betalen. Wat nou als het allemaal niet zo uitpakt als ik had gedacht?

Net zoals je soms bij een nieuwe baan begint waarbij het toch geen match blijkt te zijn, zou het natuurlijk kunnen zijn dat dit bij jou voor ondernemen geldt. Maar bij sommige freelancers blijft het succes uit, omdat ze zich in een avontuur hebben gestort zonder daadwerkelijk eerst hun onderneming op te zetten.

Samen met freelance platform Jellow schreven we daarom een uitgebreid gratis (!) e-book waarin we je stap voor stap meenemen. In 8 stappen ga je van je het bepalen van jouw drijfveren en je niche tot het vinden van opdrachten. We behandelen alles wat je nodig hebt om een succesvolle freelancer te worden dus.

Over Jellow

Jellow is het meest gebruiksvriendelijke on demand freelance platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Met Jellow kunnen opdrachtgevers zelf zoeken naar de beste en beschikbare freelancers. De eenvoudige zoekfuncties, en het snelle, rechtstreekse contact met de freelancer bespaart tijd en kosten zonder in te leveren op kwaliteit.

Jellow maakt het voor bedrijven eenvoudig om het eigen freelance pool in kaart te brengen, actueel te houden en uit te breiden. Als freelancer kun je je gratis aanmelden om relevante opdrachten te ontvangen. In andere woorden: Jellow is ideaal als je op zoek bent naar opdrachten.

Gratis e-book downloaden (t.w.v. €19.95)

Je kunt het waardevolle e-book (t.w.v. €19.95) nu gratis downloaden door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.  Let op: je moet je aanmelding eerst even bevestigen (check je spam-folder als je geen bevestiging hebt ontvangen).

Ga jij je echt inschrijven bij de Kamer van Koophandel na het lezen van het e-book? Tag ons dan zeker op Instagram met @workjuice en @jellow.nl. Wij vinden het leuk om te zien hoe jullie je dromen volgen!

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

In 5 stappen je financiën op orde voor 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk onze gratis checklist!

Reageer op artikel:
Download gratis ons e-book: een 8-stappenplan om freelancer te worden (t.w.v. €19.95)
Sluiten