Tip: de Freelance Date Night is de beste Valentijnsactiviteit voor je carrière

Volgende week donderdag is het Valentijn! Als je een lover hebt, is de kans groot dat je iets met hem of haar gepland hebt: of dat nu een chique diner is of gewoon een filmavondje op de bank onder het mom ‘we vinden Valentijn onzin, maar doen toch maar iets’. Maar plottwist: in plaats daarvan kun je ook je partner even ditchen en lekker aan je carrière gaan werken op de Freelance Date Night.

De Freelance Date Night wordt georganiseerd door Qommunity, een bedrijf dat vorig jaar is opgericht om het leven van een freelancer makkelijker én leuker te maken: met vrijmibo’s, ‘bedrijfsuitjes’ en niet awkward netwerkevents, bijvoorbeeld. Zo werk je aan je ‘freelationship’ met andere freelancers en voelt het toch een beetje alsof je collega’s hebt.

Freelance Date Night op Valentijnsdag

Maar op 14 februari praat je niet alleen met andere freelancers, je ontmoet er ook potentiële opdrachtgevers uit de reclame-, entertainment- en mediawereld. Eet pizza met verschillende creatieve bureaus en regel dan meteen even je volgende opdracht in de digitale communicatie, of je nu vormgever, copywriter of PR-specialist bent. Aanwezig zijn Boomerang Agency, Buutvrij for life, Dept, De Speld, Eyeforce, Het PR Bureau, SOFrank, TBWA\NEBOKO Vidiboko, Tosti Creative en Phatcamp.

Naast gezellig borrelen en netwerken kun je trouwens ook andere dingen doen op de avond, zoals leren over pensioensparen voor zzp’ers van Sjaak van BrightPensioen en doelen stellen voor 2019 met trainer Lobke Bijman. Oh ja, en shotjes Jägermeister drinken en dansen. Het freelanceleven is immers een feestje!

Het evenement vindt van 17:00 tot 23:00 uur plaats bij Klaproos in Amsterdam, aan de Papaverweg 38. En omdat het Valentijnsdag is, mag je natuurlijk ook je freelance bestie meenemen: voor € 17,50 krijg je twee kaartjes. (Alleen komen kan ook, dan is het €12,50.) Tickets koop je op de site.

Meer voor freelancers:

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Tip: de Freelance Date Night is de beste Valentijnsactiviteit voor je carrière
Sluiten