Flexwerken op het strand in Scheveningen bij het heerlijke Patagonia Beach

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van vandaag: Patagonia Beach in Scheveningen.

Ja, dat lees je goed. Wij werken op het strand vandaag. Want waarom ook niet? Dat is juist de luxe van het flexwerken, dat je overal kunt werken waar je maar wilt. Eerlijk toegegeven: met zand tussen je bilnaad werk je niet echt lekker. Maar geloof ons, daar heb je bij Patagonia geen last van.

De werkplek

Bij Patagonia Beach in Scheveningen zit je verrassend goed. Er zijn genoeg tafels die precies de goede hoogte hebben, met stoelen erbij die gewoon een rugleuning hebben. De parasols staan open, dus kan je een plekje in de schaduw opzoeken. Wel zo fijn als je aan het flexwerken bent. Want laten we eerlijk zijn: in de zon werken lijkt chill, maar na twee minuten turen naar je scherm ben je dat ook wel zat.

De menukaart van Patagonia Beach

Energieboost nodig? Voor de lunch kun je terecht voor een verscheidenheid van maaltijden: van salades tot de Philly Cheese Steak en de No Meat Hotdog. Maar natuurlijk wil je op een – bijvoorbeeld – vrijdag wel blijven hangen voor een vrijmibo op het strand. De burgers gaan dan als warme broodjes over de toonbank, maar je kunt ook een hoop lekkere hapjes bestellen.

Wat dacht je van zoete aardappelfriet, oesters, spinaziekaaskroketjes of Bali Slow Ribs? Keuze gemaakt? Stel je daar nog een desperado of Leffe Blond bij en je weet zeker dat je blijft hangen voor die vrijmibo.

Ook goed om te weten: het personeel komt niet één seconde nadat je je lege koffiekopje hebt neergezet, weer vragen of je wat wilt drinken. Check het hele menu op de website.

Nog een tip in Scheveningen: Flexwerken bij het geweldig retro ingerichte Nog een bakkie? in Scheveningen

Pluspunten

  • Fijne tafels en stoelen met rugleuning
  • Het uitzicht
  • Geen opdringerige service
  • Goede koffie en fijn menu
  • Gevoel van ultieme vrijheid

Minpunten

  • Prijzig (je betaalt €3,20 voor een cappuccino)
  • Weinig stopcontacten (en buiten al helemaal geen)
  • Kan druk zijn
  • Weinig vega opties op de kaart

Adres en openingstijden van Patagonia Beach

Je vindt Patagonia Beach op de Noordboulevard van Scheveningen, die steeds meer vorm begint te krijgen. Het adres is Zwarte Pad 57a. De strandtent is zeven dagen per week open van negen uur ‘s ochtends tot half twaalf ‘s avonds.

Andere adresjes in Scheveningen en Den Haag

In 5 stappen je financiën op orde voor 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk onze gratis checklist

Reageer op artikel:
Flexwerken op het strand in Scheveningen bij het heerlijke Patagonia Beach
Sluiten