Flexwerken bij het geweldig retro ingerichte Nog een bakkie? in Scheveningen

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van vandaag: Nog een bakkie? in Scheveningen.

Op zo’n tien minuutjes lopen van het strand van Scheveningen vind je Nog een bakkie? Deze koffiebar is die kleine wandeling van de boulevard meer dan waard. Met de toffe jaren 60 inrichting is dit misschien wel het gezelligste én tofst ingerichte koffietentje die we als flexwerkplek hebben getest. Eigenaresse Anja heeft de inrichting helemaal zelf bij elkaar gesprokkeld.

Nog een bakkie? koffiezaak in Scheveningen

Niet alleen de inrichting van de zaak maakt dit een gezellige werkplek, ook eigenaresse Anja draagt hier aan bij. Ze runt de zaak in haar eentje en is er dan ook zeven dagen per week te vinden. Dat lijkt misschien veel, maar omdat Nog een bakkie? al jaren Anja’s droom was, voelt het voor haar niet als werken.

Dat is ook te merken aan haar service: ze neemt voor iedereen de tijd, maakt met iedereen een praatje en je merkt aan de andere gasten dan ook dat velen vaste klanten zijn. Dat snappen wij helemaal als we aan de slag gaan.

Liever op het strand aan de slag? De 5 leukste strandtenten van Scheveningen om je laptop open te klappen

De werkplek

Zoals we eerder al verklapten is de inrichting van de zaak heerlijk retro en kleurrijk, en daarom zeker inspirerend te noemen. Wij nemen plaats aan een tafel met schoolstoelen, maar er zijn door de zaak veel verschillende zitplekken te vinden. Zo is er een speciale werkbar aan de muur, waar ook de meeste stopcontacten zijn te vinden. Je hebt ook heerlijk zittende vintage stoelen voor een welverdiende pauze of een vergadering.

Nog een bakkie? is nu een jaartje open en daardoor niet zo druk dat je er niet meer relaxt kan zitten. Omdat het net van de boulevard afzit, heb je ook geen last van drommen toeristen. Er hangt een gezellige sfeer. Je weet wel, zo’n plek waar je met gerust hart je laptop even laat staan om een bezoekje aan de wc te plegen.

Nog een bakkie? koffiezaak in Scheveningen

 

Terras

Met mooi weer zit je bij Nog een bakkie? ook goed. Doordat de voor- en achterdeur openstaan voel je een heerlijk briesje langs je benen. Toe aan een pauze? Of heb je een meeting? Dan raden we je aan op het geweldige terras achter plaats te nemen.

Nog een bakkie? koffiezaak in Scheveningen
Nog een bakkie? koffiezaak in Scheveningen

De menukaart van Nog een bakkie?

Bij Nog een bakkie? kun je terecht voor een heerlijk (surprise, surprise) bakkie. Leuk detail: op de menukaart staan de koffies beschreven als ‘bakkie met melk, verkeerd bakkie en melk met een bakkie’. De bakkies zijn ook verkrijgbaar met Oatly/soya melk.

Je kunt er natuurlijk ook andere drankjes krijgen, zoals versgemaakte ijsthee en ijskoffie. Wij gingen na ons eerste bakkie voor een heerlijke smoothie met mango en banaan. Je kunt kiezen uit een hoop smoothies, dus keuzestress gegarandeerd.

Nog een bakkie? koffiezaak in Scheveningen

Qua eten zit je hier ook goed. Op de toonbank staan zoete lekkernijen tentoongesteld die er verrukkelijk uitzien. Liever zin in iets hartigs? Er zijn negen verschillende broodjes waar je uit kunt kiezen, van vockingworst tot beenham en van bal tot brie.

Pluspunten:

  • Fijn terras bij mooi weer
  • Snelle wifi
  • Geweldige inrichting
  • Voldoende stopcontacten
  • Goede service

Minpunten:

Als we heel eerlijk zijn, kunnen we geen minpunten aan Nog een bakkie? ontdekken. Oké, de inrichting moet misschien je smaak zijn, maar wij zijn in ieder geval fan. En de menukaart is niet onwijs uitgebreid, maar ondanks dat is er genoeg lekkers om uit te kiezen.

Adres en openingstijden Nog een bakkie?

Je kunt zeven dagen per week bij Nog een bakkie? terecht om hard aan de slag te gaan. Op maandag tot en met vrijdag kun je van 8:30 tot 17:30 uur aanschuiven. Op zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 10:00 tot 17:30 uur. Je vindt de leuke koffiebar op Stevinstraat 109 in Scheveningen (Den Haag).

Meer fijne werkplekken in Den Haag

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Flexwerken bij het geweldig retro ingerichte Nog een bakkie? in Scheveningen
Sluiten