Tessa Ham
Tessa Ham Gear 24 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Jouw boekwinkel, boek én notitieboek in één eReader: de Kobo Elipsa

Rakuten Kobo heeft een nieuwe eReader geïntroduceerd: de Kobo Elipsa. Maar vergis je niet: op de Kobo Elipsa kun je veel meer dan lezen alleen. Met de intuïtieve penfunctie kan je passages highlighten én notities toevoegen aan je eBooks of PDF’s. Daarnaast is het ook nog het perfecte apparaat om al je notities, ideeën en to-do lijsten te verzamelen met de ingebouwde notitieboek functie.

Ideaal voor ambitieuze mensen die vol met ideeën zitten, business boeken verslinden en daar graag makkelijk samenvattingen van willen maken.

De nieuwe Kobo Elipsa

“Steeds weer als we op zoek gaan naar de volgende stap voor Kobo eReaders, gaan we terug naar onze consumenten; de mensen die elke dag lezen”, vertelt Michael Tamblyn, CEO van Rakuten Kobo. “Van hen leren we hoe we hun leeservaring een upgrade kunnen geven.”

Het resultaat is deze keer een innovatieve eReader waar je makkelijk passages kunt highlighten en notities kunt toevoegen aan je eBooks of PDF’s. “Met de Kobo Elipsa vervullen we de behoeftes van mensen die een boek niet alleen willen lezen, maar er ook écht in willen duiken”, legt Tamblyn verder uit. “Mensen die ezelsoren maken, passages highlighten, in de kantlijn schrijven, of notities maken in hun eigen notitieboek.”

De Kobo Elipsa van Rakuten Kobo

De Kobo Stylus geeft dezelfde subtiele druk als een gewone pen, maar is tegelijkertijd ook helemaal aan te passen aan jouw wensen. Zo kun je het type pen kiezen, de dikte, de schaduw en/of de gum. Je kunt de Stylus net op de Kobo Elipsa net zo gebruiken als een normale pen en naar lieve lust onderstrepen, omcirkelen, highlighten of verwijderen.

Ingebouwde notitieboek functie

Je kunt de Kobo Elipsa niet alleen gebruiken als boek, maar ook als notitieboek. De eReader heeft namelijk een ingebouwde notitieboek functie, waar je gemakkelijk als je ideeën, notities en t0-do lijsten kunt maken. De Kobo Elipsa herkent jouw handschrift, waardoor je met één aanraking jouw handgeschreven teksten in getypte teksten kunt veranderen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de achtergrond ook heel makkelijk instellen. Kies voor lijntjes, blokjes of juist helemaal blanco.

De Kobo Elipsa is voorzien van een ingebouwde ComfortLight technologie. Hiermee kun je de helderheid van je scherm op de perfecte stand instellen. Hierdoor kun je niet alleen ’s avonds in bed relaxt lezen, maar ook in je zonnige tuin.

Kortom: met deze nieuwe eReader heeft Kobo dan ook het beste van de boekwinkel, het boek én het notitieboek samengevoegd.

Het Kobo Elipsa Pack, inclusief Kobo Elipsa eReader, Kobo Stylus en Kobo Elipsa SleepCover, heeft een adviesprijs van €399,99 en is verkrijgbaar bij o.a. BCC, Bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt.

WorkJuice Boekenclub: 3 krachtige boeken over vrouwen die je deze zomer kunt lezen

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Nu écht grip op je geld?

In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

Reageer op artikel:
Jouw boekwinkel, boek én notitieboek in één eReader: de Kobo Elipsa
Sluiten