Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Carrière 26 november 2018

Tips voor een eindejaarsgeschenk voor werkrelaties of werknemers

Het eind van het jaar is in zicht en met een beetje geluk (en vooral hard werken), kun je het jaar succesvol afsluiten. Met een eindejaarsgeschenk voor je werkrelaties en werknemers laat je zien dat je hen waardeert. Een goede manier om het jaar positief af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden.

Een eindejaarsgeschenk is een cadeau dat je aan het eind van het jaar geeft, zoals de naam eigenlijk al weggeeft. Dit mag zo groot of klein zijn als je zelf wilt (en als je budget dat toelaat). Een kerstpakket geef je voor de feestdagen, maar een eindejaarsgeschenk is echt een blijk van waardering voor het afgelopen jaar. Een persoonlijk cadeau doet het dan ook erg goed. Wij hebben een aantal fijne cadeaus voor je verzameld.

Maak het persoonlijk

Het is erg leuk als een eindejaarsgeschenk een persoonlijk tintje heeft. Denk bijvoorbeeld aan een tof sieraad dat goed past bij de persoon of een boek dat past bij iemands valkuilen, doelen en ambities. Je zou bijvoorbeeld ook een handgeschreven kaart toe kunnen toevoegen aan je cadeau. Zeker een aanrader als je geen groot team hebt en je er tijd voor hebt.

Een mooie plant

Planten zijn wat ons betreft altijd een goed cadeau en zeker als eindejaarsgeschenk. Planten zijn goed voor de concentratie en productiviteit en zuiveren de lucht. Ideaal dus als presentje voor je werkrelaties! Kies bijvoorbeeld voor een fijne kamerplant, zoals de luxe vrouwentong.

Waterflesje

Wil je een cadeau dat hip, handig en duurzaam is? Kies dan voor een waterflesje. Erg handig voor naast je bureau, maar ook voor onderweg. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Een fijn cadeau om te geven aan je werknemers en werkrelaties.

Sleutelhanger met powerbank

Een eindejaarsgeschenk hoeft niet zo groot te zijn als een kerstpakket. Het gaat meer om het gebaar, maar je wilt ook niet iets geven wat rechtsreeks de prullenbak ingaat. Een sleutelhanger met powerbank is een perfect klein cadeau. Het is praktisch en je maakt er ongetwijfeld iedereen blij mee. Zo’n sleutelhanger kost tussen de €7,- à €10,- dus ook qua kosten valt het reuze mee.

Toon je waardering

Fijne samenwerkingen, goede resultaten en groei zijn zaken die een blijk van waardering verdienen, toch? Waardering tonen aan je werknemers heeft bovendien een hoop voordelen. Werknemers die zich gewaardeerd voelen, zijn productiever en hebben minder last van stress. Je doet er ook goed aan om waardering aan je werkrelaties te tonen. Hiermee laat je zien dat je de samenwerking op prijs stelt en dat is goed voor het behouden van een goede band.

Ook handig op de werkvloer

Reageer op artikel:
Tips voor een eindejaarsgeschenk voor werkrelaties of werknemers
Sluiten