Dobbelspel cadeaus voor collega’s: 7 x de leukste inspiratie

Vier jij net als veel andere Nederlanders Sinterklaas met je collega’s door te dobbelen? Hartstikke leuk natuurlijk, maar met zo’n bont gezelschap aan mensen die je misschien niet door en door kent, is het soms lastig om goedkope én leuke cadeautjes te vinden. Daarom hier 7 x de leukste inspiratie voor dobbelspel cadeaus.

Vaak mogen dobbelspel cadeaus niet meer dan 5 euro kosten, dus verzamelden we de leukste ideeën voor minder dan 5 euro!

Dobbelspel cadeaus inspiratie #1: iets lekkers

Misschien een beetje cheesy, maar als je er echt niet uitkomt is iets lekkers altijd een goed idee. Lekkere chocolaatjes bijvoorbeeld, of marsepein als je in Sinterklaassferen wil blijven. Goedkoop en altijd leuk!

Dobbelspel cadeaus inspiratie #2: een notitieboek

We blijven met dit lijstje met ideeën voor collega’s veel in de werksferen. Een notitieboek is altijd handig, zeker als ‘ie zo’n tof design heeft, dat het elke dag een feestje is om te gebruiken. Onze go to-winkel voor notitieboeken die echte eyecatchers op het bureau zijn, is toch wel de Hema. Check deze met tekkels bijvoorbeeld, echt een prikkie voor maar €1,50.

Tekkels notitieboek HEMA als dobbelspel cadeau
Bron: HEMA

Dobbelspel cadeaus inspiratie #3: bureau accessoires

Snuffel de winkels af voor een geurkaars, vaasje, een leuk lampje, een mooie fotolijst of andere leuke accessoire. De uiteindelijke ontvanger kan zelf kiezen of ‘ie ze thuis een mooie plek geeft of als bureau accessoire gebruikt om z’n werkplek op te fleuren.

Dobbelspel cadeaus inspiratie #4: een mok

Net als voor veel andere cadeaus in dit lijstje hebben we op de WorkJuice redactie een zwak voor mokken. Een mok is een hartstikke praktisch cadeau, soms zelfs handig óp het werk, en je hebt tegenwoordig zoveel leuke dat het moeilijk is om te kiezen. Ga naar de Action of Xenos om een goedkope te scoren, of ga voor een iets duurdere, zoals deze awesome mok bij H&M Home.

mok H&M home als dobbelspel cadeau
Bron: H&M Home

Dobbelspel cadeaus inspiratie #5: een plantje

Een plantje is altijd een goed cadeau, want wie wordt daar nou niet blij van? Duik een plantenwinkel of tuincentrum in en scoor een schattig plantje waar je collega’s om zullen vechten. Kijk de winnaar lief aan en misschien zet hij of zij ‘m wel op het bureau op werk, zodat jullie er allemaal van kunnen genieten.

Dobbelspel cadeaus inspiratie #6: planner of iets soortgelijks

Dat we bij WorkJuice fan zijn van planners, kunnen we niet onder stoelen of banken schuiven. En goed nieuws voor het dobbelspel: tegenwoordig kun je al desk planners en andere leuke boekjes vinden voor 5 euro of minder.

Wij zijn ook verliefd op dit Happiness Book die verkrijgbaar is bij de Hema. Ideaal voor de lijstjes lovers onder je collega’s – en wie is dat nou eigenlijk niet? Je schrijft er wensen, doelen en alles wat je maar kwijt wil op. Stiekem wil je deze toch zelf veroveren?

happiness book als dobbelspel cadeaus
Bron: HEMA

Dobbelspel cadeaus inspiratie #7: grappige kerstballen

Er is een nieuwe trend gaande in kerstballen land, waar wij op de redactie in ieder geval fan van zijn. Je ziet het steeds meer: grappige kerstballen van onder andere hot sauce, avocado’s en kalkoenen. Super kitscherig en daarom té leuk. Bij de Flying Tiger scoor je ze al vanaf 1 euro per stuk, dus kun je zelfs een pakketje maken met je favorieten.

Dit vind je misschien ook interessant

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Dobbelspel cadeaus voor collega’s: 7 x de leukste inspiratie
Sluiten