Redactie
Redactie Werkplekken 31 mei 2019

6 super simpele DIY’s voor je home office

Zusje Roomed dook het DIY-archief in en ging op zoek naar de meest simpele DIY’s voor je home office. Een werkplek moet er natuurlijk mooi uitzien, maar de plek moet ook je productiviteit stimuleren én je creativiteit een boost geven. Daarom is het belangrijk dat je home office aan een paar eisen voldoet: een goede bureauset, genoeg opbergruimte en plek voor je inspiratiebeelden.

Zo’n complete werkplek kun je natuurlijk shoppen, maar wij zijn voorstander van de creatieve aanpak: doe het zelf. De leukste DIY’s voor je home office vind je hieronder. Succes!

diy voor je home office

1. Handige organizers voor op je bureau

Wij maken graag van gevonden voorwerpen of rondslingerende spullen iets nieuws. Hebben je kids genoeg van speelgoeddieren? Geef de dieren een tweede leven. Tover een mason jar (jampot) om tot organizer door de pot een chique deksel te geven. De complete DIY check je hier.

diy voor je home office

2. Een memobord voor al je inspiratie

Bij ons op kantoor zorgen we er altijd voor dat er genoeg plek is voor onze inspiratiebeelden. Dit memobord kan je daarbij helpen. De super simpele DIY vind je hier.

diy voor je home office

3. Mandjes van vilt

Voor alle spullen die gezien mogen worden! Vul de mandjes met bureauaccessoires, zoals mooie pennen, klemmetjes van koper of je fashion-verantwoorde bril. Check hier de DIY.

diy voor je home office

4. Stijlvolle organizer voor aan de wand

Heb je niet zoveel plek op je bureau voor al die organizers en mandjes? Maak dan gebruik van de muur met een organizer die je tegen de wand kunt zetten of aan de muur spijkert. Hoe je zo’n organizer maakt, leggen we je in dit artikel uit.

diy voor je home office

5. Een to-do list om op te hangen

De meest fijne manier om te werken is aan de hand van een lijstje. Dat vinden wij althans. Daarom hebben wij ook altijd een to-do list naast ons liggen en ja, die werken we braaf af. Je kunt werken met een notitieboekje, maar je kunt het ook groots aanpakken en een to-do list ophangen zodat je telkens herinnert wordt aan je taken. Check hier de DIY.

diy voor je home office

6. Een sleeve voor je laptop

We sluiten het lijstje met DIY’s voor je home office met een project om ‘mee te nemen’. Want je werkt natuurlijk niet altijd vanuit één plek. Af en toe neem je die laptop mee naar afspraken en dan is een goede laptopsleeve een must. Wij laten je zien hoe je van faux leer een mooie sleeve maakt.

Meer tips voor je home office

8 toffe printables voor je vision board?

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ze gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
6 super simpele DIY’s voor je home office
Sluiten