Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Carrière 16 okt 2019

Afgestudeerd, en nu? Bij De Startersfabriek krijg je antwoord op al jouw vragen

Na jarenlang zwoegen is je papiertje eindelijk binnen. De champagne is opgedronken en de confetti weer opgeveegd. En dan? Tijd om écht aan de slag te gaan. Maar wat maakt een baan écht tof? En kan een startersbaan überhaupt wel epic zijn? Hoe belangrijk is een cv vandaag de dag nog? Hoe prik ik door de bullshit? Op 14 november komen starters én werkgevers bijeen in De Startersfabriek om antwoord te geven op die vragen.

Verwacht niet de zoveelste banenmarkt, lezing of speeddate-sessie, maar een middag waar je op een nieuwe manier aan de slag gaat met diverse relevante thema’s. En dat op de inspirerende locatie The Student Hotel Amsterdam City!

Programma van De Startersfabriek

Aan de hand van workshops en de kennis van sprekers leer je waar jouw toekomstige baas echt naar op zoek is, doe je zelfvertrouwen op om te starten op de arbeidsmarkt en word je getrakteerd op een gezonde dosis inspiratie, contemplatie en transpiratie.

Het programma van De Startersfabriek is van 14:30 tot 18:00 uur, waarna je de middag kunt afsluiten met een drankje. De eerste editie zal worden gehost door Tim Berendsen en Wing Yan Man. Tim Berendsen is mede-oprichter van talent development bureau Skyscrapers, dat starters en werkgevers begeleidt in het vormgeven van de ideale carrièrestart.

Wing besloot een aantal jaar geleden – na een burnout – haar baan in het bedrijfsleven te verlaten om vervolgens de 3310 School for Millennials te beginnen. De eerste spreker is inmiddels ook bekend gemaakt, en dat is Belinda Bantje (TEDx), een diversiteit en integratie-expert.

Ook handig: Hier moet je op letten voordat je jouw arbeidsovereenkomst ondertekent

Prijzen voor De Startersfabriek

Sla snel je slag, want je kunt nu nog een Early Bird kaartje scoren voor €7,50. Een regular kaartje kost €10. Meer informatie over De Startersfabriek vind je op de website.

Op zoek naar je eerste baan?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Afgestudeerd, en nu? Bij De Startersfabriek krijg je antwoord op al jouw vragen
Sluiten