Dit is de dagelijkse routine van Melissa McCarthy

Van een powerwoman gesproken! Ze rockt de ene film na de andere, heeft een kledingbedrijf en voedt twee dochters op. Benieuwd hoe de dagelijkse routine van Melissa McCarthy eruit ziet?

Melissa McCarthy – die we kennen van Gilmore Girls, Bridesmaids, Spy en nog zó veel andere flims en series – lijkt het allemaal voor elkaar te hebben. Ze verdient voor al haar harde werk wel 12 miljoen dollar per jaar! Daar kunnen wij natuurlijk alleen maar van dromen.

Melissa McCarthy als ochtendmens

Daar staat wel tegenover dat haar dagelijkse routine er niet bepaald uitziet als dat van een doorsnee persoon. Ze staat namelijk él-ke dag op om 4:30 uur. Dit vinden wij persoonlijk al zeer bewonderenswaardig. Die tijd vult ze verbazingwekkend op met het bekijken van TV-series en het lezen van papieren kranten. Klinkt best wel relaxed!

Zodra de ochtend echt begint, begeeft Melissa zich naar de set. Daar gebruikt ze haar telefoon alleen wanneer dit echt noodzakelijk is. Liever vult ze een vrij moment op met het lezen van filmrecensies. Je zit in de filmwereld of niet, natuurlijk.

Kilo’s verliezen

Momenteel volgt Melissa trouwens het Keto-dieet. Voor haar nieuwe film “The Kitchen” wil ze namelijk kilo’s verliezen. Naast haar dieet sport ze ook bijna dagelijks. Ze doet aan kickboksen, wandelen, roeien en circuit training.

Je zou van minder moe worden! ’s Avonds gunt Melissa zichzelf ontspanning door op Pinterest en Etsy te scrollen tijdens een warm bad. Daarna valt ze meestal rond 9:30 uur in slaap.

Melissa McCarthy’s ontspanning

In de weekends zet Melissa haar telefoon volledig uit om volledig weg te zijn van de wereld. Ze nodigt dan graag vrienden uit voor een maaltijd waarbij ze samen met haar man grappige stemmetjes imiteert.

Stil zitten doet Melissa dus zeker niet. Ze heeft nog wilde plannen om Frans en Italiaans te leren en ze heeft al laten vallen dat ze misschien wel een tijdje in Parijs wil wonen. Wat een vrouw.

Zou jij willen ruilen met haar leven?

Meer dagelijkse routines:

Reageer op artikel:
Dit is de dagelijkse routine van Melissa McCarthy
Sluiten