Tessa Ham
Tessa Ham Carrière 2 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

De intense dagelijkse routine van Mark Wahlberg die begint om 2:30 uur ’s nachts

Bij WorkJuice zijn we altijd onwijs nieuwsgierig naar de dagelijkse routines van succesvolle mensen, of dat nou ondernemers, acteurs of andere invloedrijke personen zijn. Kunnen we er iets van leren? De routine van acteur Mark Wahlberg is wel de meest intense die we voorbij hebben zien komen. We hebben er maar één woord voor: wauw.

Goed, misschien íets meer woorden. Dat is maar goed ook: als we van iemand discipline kunnen leren, dan is het wel van Mark Wahlberg. Denk jij dat je best een intense dagelijkse routine hebt? We kunnen je garanderen dat die van Wahlberg nog veel heftiger is. Onwijs inspirerend, maar toch ook een beetje angstaanjagend.

Als Mark Wahlberg niet bezig is met een film, zijn z’n dagen helemaal toegewijd aan werk, familie en sport. Terwijl jij je om 2:30 uur ’s nachts (!) nog een keer of twintig keer omdraait, staat hij om die tijd fris en fruitig naast zijn bed. Ja, dat lees je goed: Wahlberg begint zijn dag midden in de nacht.

De rest van de dagelijkse routine van Mark Wahlberg

Wahlberg is gelovig en begint dan ook iedere dag door te bidden. Daarna volgt een ontbijt en een work-out (van 3:40 tot 5:15 uur). Om 5:30 uur eet hij nog een maaltijd na zijn work-out. Dit betekent dat hij al twee keer heeft gegeten voordat de meesten van ons ook maar op staan.

Met zijn routine laat Wahlberg zien hoeveel je wel niet kunt doen als je vroeg opstaat. Van 7:30 tot 9:30 uur gaat hij een potje golfen, we kid you not. Vervolgens heeft de acteur een uur cryotherapie. Net als topsporters, topmodel Kate Moss en voetballer Christiano Ronaldo, zweert Mark Wahlberg hierbij. Bij deze therapie stap je in een cabine, waar de temperaturen zakken tussen -110 en -180 graden Celsius.

Tweede keer sporten

Vervolgens heeft hij meetings en calls, met een onderbreking van een lunch tussendoor. Als het 3 uur ’s middags is, is het tijd om zijn kinderen van school te halen. Een uur later is het, houd je vast, tijd voor work-out nummero twee. Dedication, dat is misschien wel de beste manier om de dagelijkse routine van Mark Wahlberg te beschrijven.

Vervolgens is het tijd om een avondje met zijn familie door te brengen. Om 5:30 uur schuift familie Wahlberg aan tafel. Om 7:30 uur duikt de acteur weer in bed. Wat we heel goed snappen als je ’s nachts opstaat. Desondanks pakt de acteur wel gewoon zeven uur slaap, iets wat niet iedereen kan zeggen die later opstaat…

Benieuwd naar meer dagelijkse routines? We verbaasden ons al eerder over de routines van Melissa McCarthy, Anna Wintour, Mark Zuckerberg en Elon Musk.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Een stukje maand over aan het eind van je salaris? 💸

In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

Reageer op artikel:
De intense dagelijkse routine van Mark Wahlberg die begint om 2:30 uur ’s nachts
Sluiten