Jaime Andreas
Jaime Andreas | LinkedIn Leren 24 okt 2020

Deze cursussen zijn een echte toevoeging aan je carrière

Heb je al je boeken uitgelezen of kun je op Netflix niks leuks vinden? Overweeg dan eens om in je vrije tijd korte cursussen op te pakken om je carrière een boost te geven. Dit is al helemaal een goed idee als je graag nieuwe dingen wilt leren en vooruit wilt komen in je carrière.

We snappen het helemaal als je geen tijd, aandacht en geld hebt voor volledige opleidingen; dat is vaak ook helemaal niet nodig. Met deze cursussen leer je volledig nieuwe vaardigheden of spijker je jouw vaardigheden een beetje bij.

> Volg gratis online masterclasses om je eigen potentie te ontdekken

Korte cursussen als toevoeging aan je carrière

Veel cursussen zijn thuis op je eigen tempo te volgen. Je hoeft je dus niet in moeilijke bochten te wringen om klassen bij te wonen.

Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

Het verbeteren van je Engels is nooit een slecht idee. Dit is zeker verstandig als je voor je baan zakelijk Engels nodig hebt. Met een goede beheersing van zakelijk Engels kom je zelfverzekerd over bij buitenlandse relaties. Je krijgt meer voor elkaar als je vlot en duidelijk overkomt.

Bij LOI studeer je acht maanden zakelijks Engels voor beginners en gevorderden. Bij NTI kun je een spoedcursus zakelijk Engels volgen, dan ben je binnen twee maanden klaar.

Personeelsconsulent

Heb jij het streven om leiding te geven binnen het bedrijf waarvoor je werkt? Dan is het niet verkeerd om meer te leren over personeelszaken. Denk hierbij aan communicatie, arbeidsrecht en bedrijfsvoering. Het klinkt als droge stof, maar het is wel nodig. Zo weet je hoe je communicatief met medewerkers om moet gaan, maar leer je ook meer over wetgeving en arbeidsovereenkomsten. Van alles wat.

Met deze cursus van NTI ben je iets langer dan een jaar bezig om het certificaat te behalen.

Organisatiepsychologie

Al die zakelijke vaardigheden zijn tegenwoordig niet meer genoeg om een groep mensen te leiden. Het is ook belangrijk bepaalde mensenkennis te hebben. De opleiding organisatiepsychologie richt zich op de psychologie van de werkvloer. Je leert over gedrag, motivatie en technieken die je kunt uitvoeren voor een positieve invloed op de werkvloer.

De studieduur van deze cursus van Laudius is bij een gemiddeld studietempo negen maanden.

Mindfulness

Het is ook nuttig om korte cursussen te doen waardoor je meer uit jezelf kunt halen. Zoals deze cursus mindfulness van Laudius. Wanneer je een drukke carrière moet combineren met een gezin, hobby’s, vrienden en familie, kan dat zorgen voor stress en het verliezen van jezelf. Met deze cursus leer je jouw leven verbeteren, kom je weer dichter tot jezelf en ga je beter in je vel zitten.

De gemiddelde studieduur van deze mindfulness cursus is vier maanden.

Persoonlijke ontwikkeling

Het is lastig om privé en zakelijk tegen dezelfde dingen aan te lopen zoals faalangst, perfectionisme en onzekerheid. Tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling neem je jezelf en je leven onder de loep. Je zoekt uit hoe je aan deze onzekerheden komt en hoe je hier verandering in kunt brengen. Door deze cursus krijg je meer inzicht in jezelf.

De cursus van LOI duurt vijf maanden.

Dit vind je misschien ook interessant

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Deze cursussen zijn een echte toevoeging aan je carrière
Sluiten