Coffee Fellows: een rustige werkplek met heerlijke bagels en speciale koffies

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Coffee Fellows in Hilversum.

Het ruikt écht naar koffie en andere zoete lekkernijen als je binnenkomt bij Coffee Fellows in Hilversum. En ik ga het bekennen: dit is niet de eerste keer dat ik hier binnenstap. Sterker nog, Coffee Fellows is vanwege hun speciale koffies dé plek waar ik tijdens het shoppen mijn coffee to go haal.

De van oorsprong Duitse koffieketen zit nog niet lang in Hilversum. Het filiaal op de Kerkstraat (de winkelstraat van Hilversum) is nu ongeveer een jaar open. In Nederland is Coffee Fellows misschien nog niet zo bekend, maar in Duitsland is het de grootste koffieketen (oké, op Starbucks na dan).

De werkplek

Als je op zoek bent naar een mooie, lichte werkplek dan zit je bij Coffee Fellows op de juiste plek. Heerlijke leren stoelen, een prachtig interieur en ontzettend veel ramen. Een plekje vinden om in het daglicht te werken is dan ook niet moeilijk.

hotspot workspot coffee fellows hilversum
hotspot workspot coffee fellows hilversum

Er is een grote tafel met freelance plekken, maar als het rustig is raad ik aan om een plekje bij het raam te bemachtigen. Er is niets fijners dan even naar buiten kunnen kijken als je volledig inspiratieloos naar een leeg scherm aan het staren bent. De leren stoelen zitten heerlijk en er is zelfs gedacht aan een stunning interieur met houten afwerkingen en een te gek behangetje.

hotspot workspot coffee fellows hilversum

De menukaart van Coffee Fellows

Weet je het nog dat we zeiden dat Coffee Fellows in Duitsland bijna net zo groot is als Starbucks? Dat is ook terug te zien aan de koffie. Naast de normale espresso’s, latte macchiato’s en cappuccino’s vind je ook bijzondere koffies op het menu. En met bijzonder bedoelen we mierzoet.

hotspot workspot coffee fellows hilversum

Ik bestelde bijvoorbeeld de Crispy Caramel Love (een Toffee-koffie-Latte Macchiato met pure choco- en karamelsaus en nootkrokant). Een koffie waar je echt geen extra suiker bij hoeft te vragen, maar hij is oh zo lekker als je een zoetekauw bent. Net zoals de White Hazel Macchiato, de Coco Choc Macchiato en de Winter Wonderland met peperkoek-siroop en mashmallows. Het water loopt ons al in de mond.

Toch even geen zin in koffie? Dan staan er nog allerlei andere lekkere drankjes op het menu. Denk bijvoorbeeld aan een Black Forrest Kiss (warme chocolademelk met ontbijtkoeksiroop (!), kersensiroop, amarenakersen, slagroom en geraspte chocolade) of een gezonde Blueberry Cheeseshake (met melk, magere kwark, blauwe bessen, verse kaas en witte chocosaus). Feeling healthy? Neem dan de Lemon Ginger Booster, warm citroenwater met een schijfje gember en munt.

hotspot workspot coffee fellows hilversum

Natuurlijk is er ook gedacht aan eten, want Coffee Fellows staat bekend om de bagels die ze vers voor je maken. Voor de zoete trek zijn er talloze muffins, riante stukken taart (de red velvet cheescake is echt een aanrader) en zelfs een klein assortiment om te ontbijten.

Pluspunten

  • Fijne, lichte werkplek
  • Goede muziek
  • Alle dranken zijn ook cafeïnevrij, met low-fat- of lactosevrije melk, soja- of amandelmelk te verkrijgen.
  • Er zijn punten om je telefoon draadloos op te laden

Minpunten

  • De prijs van de koffies is aan de hoge kant

Adres en openingstijden

Je vindt Coffee Fellows in Hilversum is elke dag geopend op de volgende openingstijden:

Maandag: 09:00 – 19:00
Dinsdag: 09:00 – 19:00
Woensdag: 08:00 – 19:00
Donderdag: 09:30 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 20:00
Zaterdag: 09:00 – 19:00
Zondag: 10:00 – 18:00

Andere werkplekken in Hilversum ontdekken?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Coffee Fellows: een rustige werkplek met heerlijke bagels en speciale koffies
Sluiten