Sterre Radstaak
Sterre Radstaak Werkplekken 14 december 2018

Chocolate Company Café: voor iedereen die het net eventjes anders wil

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Chocolate Company Café in Amersfoort.

De Chocolate Company heeft maar liefst 15 locaties door heel Nederland. Check hier of er één bij jou in de buurt zit.

De werkplek

Chocolate Company Café is voor iedereen die net eventjes iets anders wil dan koffie. Ze hebben wel gewoon koffie en thee op de menukaart staan hoor, maar ze zijn gespecialiseerd in chocolademelk. Het interieur is vrij simpel. Witte muren met in de hoek een soort zwarte tekeningetjes. De tafels zijn van hout en op de houten bank liggen allemaal kussentjes om het wat comfortabeler te maken.

Chocolate Company Café

Voor in de winkel verkopen zij ook eigen zakjes chocolade. Het ziet er heel schattig uit, maar houdt er rekening mee dat er hierdoor soms mensen het café inlopen.

Het Chocolate Company Café ligt centraal in het centrum, maar is toch een rustige werkplek. In het café zelf is het ook niet heel druk waardoor je lekker door kunt werken. Het personeel ontvangt je met open armen en helpen je zo snel mogelijk.

Ook interessant: Barista Café: werkplek in het centrum van Amersfoort met goede koffie

Menukaart

De menukaart van Chocolate Company Café bestaat (surprise!) uit bijna alleen maar zoete dingen. Wil je iets hartigs om te lunchen? Dan betaal je hier al snel €5 voor. Naar mijn mening zijn de prijzen te hoog in verhouding met de kwaliteit. €3,95 voor een koffie die niet heel goed is? No thanks.

Chocolate Company Café

Pluspunten

  • Chocolate Company Café bezit over gratis (goede) wifi
  • Onder de banken zitten stopcontacten waardoor jij ongestoord door kunt werken
  • Rustige werkplek
  • Centraal gelegen

Minpunten

  • Je kunt alleen pinnen. (Niet zozeer een minpunt, maar houdt hier rekening mee.)
  • Het is een erg kleine werkruimte
  • Erg duur in verhouding met de kwaliteit
  • Niet voor vroege vogels of nachtuilen

Adres en openingstijden

Chocolate Company Café is te vinden aan de Arnhemsestraat (dat straatje naast de Intertoys) op nummer 20. Zondag en maandag zijn zij open van 11:00 – 18:00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag zijn ze open van 09:00-18:00.

Ook zijn ze te vinden op Instagram en hun eigen website. Wil je meer informatie over dit café? Dan zou ik daar zeker even een kijkje op nemen.

Meer leuke werkplekken?

Reageer op artikel:
Chocolate Company Café: voor iedereen die het net eventjes anders wil
Sluiten