Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Geld 11 jan 2022

Checklist: in 5 stappen je financiën op orde voor 2022

Eerlijk zeggen: hoe gaat het met jouw goede voornemens? Ieder jaar maken we ze weer, hoewel we weten dat er vaak weinig van terecht komt. Dat komt omdat goede voornemens als ‘meer sporten’ en ‘meer sparen’ veel te vaag zijn. Een concreet actieplan hoe we onze doelen gaan bereiken ontbreekt vaak.

Als meer sparen en grip op je financiën goede voornemens van jou zijn voor het nieuwe jaar, hebben we goed nieuws. We maakten namelijk samen met Metro een checklist waarmee je in 5 stappen je financiën op orde hebt in 2022.

Checklist om 2022 financieel gezond te beginnen

Of je nou ‘gelooft’ in goede voornemens of niet, januari is en blijft een goed moment om te reflecteren op het vorige jaar en te kijken waar je het beter kunt aanpakken. Je hoeft ons niet te geloven op onze blauwe ogen, volgens de wetenschap kun je dit ‘frisse start’-effect echt in je voordeel laten werken.

Wil jij meer sparen dit jaar en over het algemeen meer grip op je financiën krijgen? We maakten in samenwerking met Metro een handige checklist om je geldzaken op orde te krijgen. Dit is het concrete actieplan dat je anders mist om je financiële doelen te behalen.

Wanneer je de vijf stappen hebt afgewerkt, weet je precies waar je geld heen gaat, hoeveel je dit jaar kunt sparen en hoe je dat gaat aanpakken. In de laatste stap denk je zelfs na over andere manieren om je vermogen te laten groeien.

Je kunt de checklist boordevol tips en tools nu tijdelijk (!) gratis downloaden door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Let op: je moet je aanmelding eerst even bevestigen (check je spam-folder als je geen bevestiging hebt ontvangen). Je ontvangt dan een daadwerkelijke checklist die je kunt afvinken en een document waarin de vijf stappen uitgebreid zijn toegelicht.

PS. Je kunt je natuurlijk onderaan elke nieuwsbrief uitschrijven.

In 5 stappen je financiën op orde voor 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk onze gratis checklist

Reageer op artikel:
Checklist: in 5 stappen je financiën op orde voor 2022
Sluiten