Tessa Ham
Tessa Ham Persoonlijke groei 27 nov 2021
Leestijd: 5 minuten

6 cadeautips van ondernemers voor de ambitieuze vrouwen in je leven

De feestdagen staan weer voor de deur! Hoewel het geven van cadeaus nog leuker is dan cadeaus krijgen, is het soms lastig te bedenken wat je dit jaar weer zal geven. Ben je nog niet op dat perfecte cadeau voor je ambitieuze vriendin gekomen? Geen zorgen, we vroegen zes ondernemers om hulp.

Want als iemand weet wat je het best kunt geven aan de ambitieuze vrouwen in je leven, zijn het deze succesvolle ondernemers wel.

Cadeautips voor ambitieuze vrouwen

De cadeautips gaan in ieder geval al op ons eigen wensenlijstje!

Muk van Lil

Creatief ondernemer en founder Studio Muk

“Ik geef mijn vriendinnen graag ervaringen. Zo heb ik ooit het uitlezen van een geboortehoroscoop gegeven en een productiviteitscursus. Door een geboortehoroscoop weet hoe je je eigen kracht kunt inzetten en vertalen naar jouw dromen. Met een cursus over productiviteit leer je om je dag beter in te delen, zodat je je doelen kunt behalen.

Daarnaast heeft de omgeving waarin je je bevindt heel veel invloed op de manier waarop je je voelt. Een fijne ruimte zorgt ervoor dat je productiever werkt. Of ik nou op kantoor ben of lekker thuis; ik omring me graag met items zoals geurkaarsen die dat versterken, zodat ik productief mijn werk kan doen. Mijn absolute favoriet om te geven én krijgen is de serie Istanbul van Atelier Rebul.”

Eve Tomaszewski

Founder van PR agency Manevesto voor vrouwelijke ondernemers en merken

“Je kan nooit genoeg boeken hebben over carrière en zelfontwikkeling. Er valt altijd wel iets te leren en daarom is het ook mijn favoriete cadeau om te krijgen en te geven. De periode tussen kerst en oud & nieuw is toch ook het perfecte moment om uit te checken van werk en je schermtijd naar beneden te brengen? Hoe heerlijk is het dan om op de bank weg te kruipen met een goed boek.

Het boek Mindful & Miljonair van Steffy Roos du Maine is het spirituele handboek voor zakelijk succes dat je in 2022 leert om meer succes te ervaren, mede door de inzet van spirituele tools. Een boek van een andere Nederlandse onderneemster, Emilie Sobels, genaamd The self-made guide is ook een leuk cadeau. Zelf schreef ik het boek Goaldigger Mindset.

Mijn all time favorieten van internationale rolmodellen zijn You are a badass van Jen Sincero, Wat ik zeker weet van Oprah en Nice girls don’t get the corner office van Lois P. Frankel.”

Tess Keijzer

Heart Intelligence Expert en founder And Heart

“Een cadeau dat ik graag ontvang en dat ik graag aan een ondernemende en ambitieuze vrouw geef, is een heerlijk parfum op basis van natuurlijke etherische oliën (van Le Labo of Diptyque bijvoorbeeld) en een massageroller voor het gezicht gemaakt van rose quartz of een andere edelsteen om je in ontspanning en een optimale energie te brengen.

Het liefst in een mooie en luxe verpakking. Het is belangrijk om tijd aan jezelf en jouw eigen verzorging te besteden, want al het harde werk mag ook beloond worden met fijne, luxe producten.”

Nadieh Cuijten

Hondengedragstherapeut Van Hakjes tot Poepzakjes en auteur van het boek ‘Je hond beter begrijpen’

“Vroeger als klein meisje mocht ik wel eens op het kantoor van opa spelen. Ik ging dan aan zijn bureau zitten, pakte zijn notitieboekje en sloeg het open op de lege pagina’s. Hij had een zilveren Jaguar pennenhouder met rood fluweel van binnen. In die houder stonden een aantal goud met zilveren pennen. Ik greep dan een chique pen uit die houder en begon te schrijven in dat boekje, alsof ik ook een zakenvrouw was.

Wanneer ik nu bij mijn cliënten ben, maak ik altijd aantekeningen. Iets waar je mij echt heel blij mee kan maken is een mooie pen. Een mooie en luxe pen ziet er chique uit en ze schrijven vaak veel lekkerder. Je koopt er misschien niet zo snel een voor jezelf, daarom is het des te leuker om cadeau te krijgen. Persoonlijk herinneren ze me eraan dat ik daar als klein meisje aan dat bureau zat te dromen over wie ik nu ben geworden.”

Steffy Roos Du Maine

Eigenaar van letselschadebureau JBL&G en auteur van het boek en cursus Mindful & Miljonair

“Elke ambitieuze vrouw houdt van doelen stellen en progressie bijhouden. Met de Happinez planner wordt dat helemaal een feestje om te doen. Je begint alleen al met je eigen vision board erin te plakken: geweldig!

Mijn missie is om spiritualiteit en succes meer met elkaar te verbinden, en daar is dit het perfecte cadeau voor. Het geeft je focus, helpt met plannen en maakt het manifesteren van je dromen een stuk makkelijker.”

Alex Malone

Ambassadeur van de remote werken revolutie en founder van Meetings in The Sun en Hellweek from Home

“Laatst kwam ik erachter dat het meeste van mijn vrije tijd en het meeste van mijn geld naar het nog beter leren kennen van mijzelf gaat. Er is zoveel te leren over hoe jouw persoonlijke systeem (je lichaam, je mind, je ziel, je hart) werkt en spreekt.

Ik vind het fascinerend hoeveel informatie er in ons verscholen zit en mijn cadeautip zou daarom zijn: iets wat deuren opent voor iemand. Denk aan een breathwork sessie, een reading over iemand z’n geboortehoroscoop, een handlezing of een cupping sessie. Extra leuk: het zijn bijzondere momenten die je samen kunt delen en dat maakt het direct een heel persoonlijk cadeau.”

9 perfecte cadeaus voor een gestresste vriend(in) of familielid

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Een stukje maand over aan het eind van je salaris? 💸

In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

Reageer op artikel:
6 cadeautips van ondernemers voor de ambitieuze vrouwen in je leven
Sluiten