Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Leren 13 okt 2019

Tip: de community Business Babes organiseert offline evenement om jouw bedrijf te laten groeien

Er zijn ontelbare voordelen aan ondernemen, maar eerlijk is eerlijk: af en toe voelt het eenzaam, onzeker en spannend. Babe, you’re not alone. Dat is precies waarom founder Ellen Huizenga het eerste grootschalige evenement van Business Babes organiseert. De Facebook-groep waar ondernemende vrouwen elkaar aanmoedigen en helpen goes offline!

Ben je veel bezig met in je bedrijf werken in plaats van aan? Twijfel je te veel om concrete actie te ondernemen? Vraag je jezelf weleens af of je wel goed genoeg bent, als je ziet hoe andere ondernemers het doen op Instagram? Ellen Huizenga startte de community Business Babes om vrouwelijke ondernemers een laagdrempelige manier te geven om hulp te vragen en kennis te delen. Want samen sta je sterker dan alleen.

Dat gebeurt nu voornamelijk online, maar op dinsdag 5 november ook offline!

Lees ook: Hoe Ellen Huizenga in twee jaar tijd de community Business Babes met 5.000 leden opbouwde

Evenement van Business Babes

Op die dag leer je in Utrecht met zo’n honderd andere Business Babes meer over alle struggles waar je als ondernemer tegenaan loopt. Aan het einde van de dag ga je niet alleen met een hoop inspiratie en nieuwe contacten richting huis, maar ook echt met tien concrete actiepunten waardoor jouw bedrijf kunt groeien.

Op het evenement leer je niet alleen van sprekers als founder Ellen Huizenga en panels met experts, maar ook van de andere Business Babes. Met je net opgedane kennis ga je meteen aan te slag in mastermind groepjes. Je leert namelijk sneller door te doen!

Prijzen?

Wil je jouw bedrijf laten groeien? Je koopt een ticket voor €240,79. Maar met de code ‘workjuice’ ontvang je 25 procent korting! Op de website van Business Babes vind je alle informatie over het evenement en kun je jouw ticket kopen.

Verder lezen

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Tip: de community Business Babes organiseert offline evenement om jouw bedrijf te laten groeien
Sluiten