Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Gear 22 mrt 2021

In beweging blijven tijdens het thuiswerken? Dit apparaat is de oplossing (en scoor je nu met korting)

Acht uur elkaar zittend naar je scherm staren zonder in beweging te komen, is natuurlijk alles behalve goed voor je. Beweeg jij ook veel minder sinds we thuiswerken? Op Bol.com is de oplossing te vinden, en door de bol 7-daagse nog met fikse korting ook.

Een win-win noemen we dat.

Bol 7-daagse actie?

Vanaf maandag 22 maart tot en met zondag 28 maart is het weer tijd voor de bol 7-daagse. Tijdens deze week strooit het blauwe online warenhuis de hele week met aanbiedingen en kortingen op onder andere koffiemachines, koptelefoons en kantoorartikelen. Elke dag om 19:00 uur veranderen de aanbiedingen, dus ze zijn zeker even het door speuren waard.

Ook de fitnessapparaten zijn nu op Bol.com verkrijgbaar met fikse kortingen. Daarom willen we je even wijzen op stoelfietsen. Met zo’n fitnessapparaat heb je namelijk best of both worlds. Omdat je gewoon zit tijdens het trappen, kan je naast in beweging blijven namelijk ook gewoon iets anders doen zoals… thuiswerken.

Waarom een stoelfiets een goed idee is

Mensen zijn niet gemaakt om de hele dag te zitten, maar helaas zit je bij een kantoorbaan bijna de hele dag op je kont. De kans is groot dat je vroeger op kantoor al te weinig bewoog, laat staan nu. Doordat de afstand naar het koffiezetapparaat en het toilet beduidend kleiner is geworden en we niet meer hoeven te rennen voor de trein, bewegen we tijdens het thuiswerken nog minder.

Genoeg reden om eens te kijken naar een stoelfiets dus, waarmee je elke dag in beweging komt en tegelijkertijd nog kan werken ook. Onderstaande stoelfiets doet bijvoorbeeld mee aan de bol 7-daagse en haal je nu in huis voor maar 42,70. Op de LCD-monitor zie je de tijd die je trapt, de afstand die je op een fiets zou hebben afgelegd en de hoeveelheid calorieën die je hebt verbrand.

stoelfiets van bol 7 daagse
Bron: Bol.com

Zo heb je geen rug- en nekpijn aan het einde van je thuiswerkdag

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
In beweging blijven tijdens het thuiswerken? Dit apparaat is de oplossing (en scoor je nu met korting)
Sluiten