Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Mindset 10 jan 2020

WorkJuice boekenclub: sla deze 3 zelfhulp en management boeken zeker open in januari

Heb jij het voornemen om in 2020 meer boeken te lezen? Dan is het wel zo fijn om te weten welke het waard zijn om open te slaan. Op de WorkJuice redactie zijn we dol op inspirerende boeken die ons verder helpen. Daarom delen we vanaf nu elke maand drie boeken die volgens ons zeker niet op je leeslijst kunnen ontbreken.

Deze maand krijgen we onze financiën op orde, leren we hoe het ook anders kan binnen bedrijven en worden we geïnspireerd een goaldigger mindset te creëeren.

The happy financial

Financiën zijn echt niet alleen maar saai en vervelend. Ja, echt! Wij dachten daar eerst ook anders over, maar het boek The happy financial heeft voor een mindset shift gezorgd. De subtitel van het boek ‘In 5 stappen je fianciële doelen bereiken’ klonk ons al als muziek in de oren.

In het boek vertelt schrijfster Marjan Heemskerk hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw geld voor jou gaat werken in plaats van dat jij alleen maar hard werkt voor je geld. Extra handig zijn de ready-to-use Excelbestanden die je er gratis bij krijgt en je inzicht geven in je financiën.

Prijs: €19,99
Winkel: Bol.com of boekhandel

99 Problems But The Boss Ain’t One

Een tijdje terug ging WorkJuice’s Tessa op bezoek bij marketingbureau Keytoe, waar ze het compleet anders aanpakken. Onbeperkt vakantiedagen, een heuse gameroom en een stagiair die de strategie zou kunnen wijzigen is nog maar het topje van de ijsberg. Zoals de naam van dit boek al verklapt (99 Problems But The Boss Ain’t One) is er zelfs geen traditionele baas.

De weg naar een vernieuwende organisatiecultuur ging niet zonder vallen en opstaan en daar is schrijver en organisatiepsycholoog Lennard Toma in dit boek open en eerlijk over. Niet alleen super interessant, maar ook enorm prettig leesbaar door de vlotte schrijfstijl en de nodige humor. Must read! 

Prijs: €29,-
Winkel: Website Keytoe of Bol.com

Benieuwd naar Tessa’s bezoek? Onbeperkte vakantiedagen, geen managers en autonomie: bij Keytoe pakken ze het compleet anders aan

Goaldigger Mindset

Grote kans dat je weleens van The Goaldiggers Club hebt gehoord, het eerste en enige on- en offline membership voor vrouwelijke startende ondernemers. Oprichter Eve Tomaszewski schreef nu samen met Esra Buke het boek ‘Goaldigger Mindset’.

In het boek geeft Eve antwoorden op vragen als: hoe ga je om met tegenslagen als het lijkt of iedereen om je heen succesvoller is? Hoe combineer je een glansrijke carrière met een leven on your own terms vol vrijheid? Hoe omring je je met mensen die je écht begrijpen en verder helpen? Het boek staat niet alleen vol praktische tips van Eve en andere inspirerende vrouwen, maar ook met Eve’s persoonlijke verhaal.

Prijs: €20,99
Winkel: Bol.com of lokale boekhandel

Lees ook: The Goaldiggers Club 2.0! Eve Tomaszewski: “Ik wil niet alleen inspireren, maar vrouwen echt verder helpen”

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
WorkJuice boekenclub: sla deze 3 zelfhulp en management boeken zeker open in januari
Sluiten