WorkJuice Boekenclub: 3 krachtige boeken over vrouwen die je deze zomer kunt lezen

Op de WorkJuice redactie zijn we dol op inspirerende boeken die ons verder helpen. Maar er is zoveel aanbod dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom selecteren we elke maand drie boeken die volgens ons zeker niet op je leeslijst kunnen ontbreken.

Deze drie boeken kunnen eigenlijk niet ontbreken op je leeslijst deze zomer.

The self-made guide – Emilie Sobels

Emilie Sobels ken je misschien als oprichtster van co-working space Hashtag Workmode en carrière-event The Self-Made Summit. Sindskort ligt alweer haar derde boek The self-made guide in de winkel. In dit boek interviewt ze 21 businessvrouwen die haarzelf hebben geïnspireerd. Onder andere Roxeanne Hazes, Yara Michels en Marlies Dekkers komen aan het woord over hun ondernemerslessen, missers en persoonlijke valkuilen. Ontzettend leerzaam en inspirerend en ook nog eens fantastisch vormgegeven.

Prijs: €20,99
Winkel: Paagman of een andere boekhandel

Woman – Lucy Woesthoff

In Woman geeft Lucy Woesthoff een ode aan alle vrouwen en aan sisterhood. Tja, bij een boek over sisterhood zijn we hier op de WorkJuice redactie natuurlijk al verkocht. Maar helemaal als het zo’n herkenbaar, ontroerend en openhartig boek is met af en toe de nodige humor. Lucy schrijft alsof je beste vriendin deze woorden op papier zet en als kers op de taart zet het boek je ook nog eens aan het denken.

Prijs: €21,99
Winkel: Paagman of een andere boekhandel

Girl, Stop Apologizing

We hebben allemaal grootste dromen, maar net zoveel excuusjes om ze niet te bereiken. Daar heb je geen tijd voor hoor. En wat als je faalt? Rachel Hollis spoort je aan om wél die dromen achterna te gaan. Een boek die perfect is om in het zonnetje te lezen: het is luchtig, met een vleugje humor én je steekt er ook nog eens iets van op. Een heerlijke schop onder de kont: het is tijd om jezelf te zijn, zonder excuses.

Prijs: €19,99
Winkel: Paagman of een andere boekhandel

Nog meer leestips nodig?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
WorkJuice Boekenclub: 3 krachtige boeken over vrouwen die je deze zomer kunt lezen
Sluiten