Bistrot Utrecht Centraal: een comfortabele werkplek met veel stopcontacten

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Bistrot Utrecht Centraal.

Geen zin om helemaal door de stad te slenteren met je laptop? Dan heb ik goed nieuws voor je. Op Utrecht Centraal zijn namelijk ook meer dan genoeg plekken waar jij en je laptop terecht kunnen. Bijvoorbeeld Bistrot. Gelijk als je de trap naar boven op loopt ben je er eigenlijk al. Hoe handig is dat?

De werkplek

Wat ten eerste al super fijn is aan deze werkplek is dat het eigenlijk vooral is gebaseerd op treinreizigers. Heb je last van een vertraagde trein of moet je nog lang wachten op je overstap? Dan staan de deuren van Bistrot voor je open. En werken op zo’n openbare werkplek was nog nooit zo comfortabel. Oh, en wil je toch liever gezellig iets drinken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

De zaak bestaat uit verschillende soorten werkplekken. Voorin staan grote zachte banken (met stopcontacten in de muur, hoe chill?) met een grote tafel voor zich. Een comfortabele plek om te werken! Zit je toch liever aan een grote werktafel waar meer mensen aan kunnen werken? Ook over deze tafels bezit Bistrot.

  

De werkplek is gelegen in de stationshal van Utrecht Centraal. Dat heeft zo zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Zo is deze fijne werkplek hartstikke makkelijk te bereiken. Een dikke plus dus. Maar van daglicht zie je vrij weinig. Er zijn een heleboel ramen hoor, alleen heb je daarmee uitzicht op de treinreizigers die zich over Utrecht Centraal snellen en niet van de ‘buitenlucht’.

De menukaart van Bistrot Utrecht Centraal

Wat fijn is aan Bistrot centraal is dat je het ook kan zien als een soort restaurantje. Alles wordt lekker vers bereid en de menukaart is ook variërend. Van bittergarnituur voor de lekkere snack tot vers belegde broodjes. Van de koffiekaart werden we ook blij. Omdat de barista (aan de koffiebar dan) in haar eentje stond – we weten natuurlijk niet of dit altijd zo is – duurde het wel even voordat je kon genieten van je kop koffie. Maar zodra je een slokje neemt, ben je dat gelijk alweer vergeten.

Goedkoop is het trouwens niet. Dat is wel even een dingetje om in je achterhoofd te houden. Voor een kleine cappuccino betaal je namelijk €2,95 en voor een medium is dit al snel €3,95.

Pluspunten

  • Bistrot is lekker centraal gelegen, een dikke plus!
  • Stopcontacten, daar ontkom je niet aan
  • Comfortabele stoelen maar ook fijne werktafels
  • Goede koffie, verse broodjes

Minpunten

  • Geen daglicht, vrij donkere ruimte
  • Erg druk (er zijn gelukkig wel veel plekjes)
  • Geen open wifi (maar met een hotspot kan je prima een paar uurtjes flink doortikken)
  • Prijzige koffie

Adres en openingstijden

Van maandag tot en met zondag heeft Bistrot op Utrecht Centraal zijn deuren voor je geopend. Fijn voor de harde werkers onder ons die ook in het weekend nog even willen knallen. Ben je een vroege vogel of start je pas wat later op de dag op? Geen probleem. Deze werkplek moet je echt een keertje proberen! De openingstijden van Bistrot:

Maandag 07:30 – 21:30 uur
Dinsdag 07:30-21:30 uur
Woensdag 07:30-21:30 uur
Donderdag 07:30-21:30 uur
Vrijdag 07:30-21:30 uur
Zaterdag 07:30-21:30 uur
Zondag 07:30-21:30 uur

Je vindt deze werkplek in de Stationshal 2A op Utrecht Centraal. Voor meer informatie kun je ook altijd nog de social media kanalen van Bistrot bekijken.

Meer fijne werkplekken ontdekken?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Bistrot Utrecht Centraal: een comfortabele werkplek met veel stopcontacten
Sluiten