Binnenkijken bij het indrukwekkend grote fonQ-hoofdkantoor in Utrecht

Ben jij ook altijd zo nieuwsgierig naar hoe bedrijven er van binnen uitzien? You’re in luck, want in deze nieuwe rubriek nemen we je samen met ons interieurzusje Roomed mee naar de mooiste kantoren van Nederland. Vandaag trappen we af met het kantoor van interieurwebshop fonQ.

Als je het ons vraagt, hoort de look én de functionaliteit van een kantoor on point te zijn. Over het algemeen brengen we per dag immers meer tijd door achter ons bureau dan thuis op de bank. Hoe zien verschillende kantoren in Nederland er uit? En kunnen we daar nog inspiratie vandaan halen voor onze eigen werkplek?

Binnenkijken bij fonQ

De fonQ-showroom is te vinden op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Een centrale plek waar álles plaatsvindt wat met het platform te maken heeft.

Zo vinden we hier niet alleen een showroom (ja, waar je veel items van de website in inspirerende settings kunt vinden), maar ook het hoofdkantoor en het grote magazijn.

showroom van FonQ
Bron: FonQ
showroom van FonQ
Bron: FonQ

De indrukwekkende fonQ-showroom kan je vinden op de benedenverdieping. Deze ruimte is ingedeeld in allerlei hoekjes waar we de mooiste items voor je interieur terug kunnen vinden. Aan inspiratie geen gebrek dus!

hoofdkantoor van FonQ
Bron: FonQ

Als je door het indrukwekkend grote trappenhuis een verdieping omhoog loopt, is daar het hoofdkantoor. Dit kantoor is volledig ingericht met veel producten die in de webshop te koop zijn, onder andere van de merken HAY, Muuto en Dutchbone.

En we kunnen je alvast verklappen: dat ziet er héél mooi uit.

Oranje, groen en grijs

De warm oranje kleur van het interieurplatform staat in het trappenhuis nog centraal, maar in de andere ruimtes van het kantoor vinden we ook de kleuren groen, grijs en zwart terug. Dit vormt een mooie, rustige basis voor de verschillende vergaderruimtes – die overigens allemaal anders ingericht zijn.

vergaderruimte bij FonQ
Bron: FonQ
vergaderruimte bij FonQ
Bron: FonQ

Jaloersmakend: de kantine bij fonQ

Waar ons hart echt sneller van gaat kloppen, is de kantine. Deze heerlijk lichte ruimte is ingedeeld met speelse barren, mooie eettafels en twee ‘kassen’ waar ook zitplekken in gemaakt zijn. Check het hieronder maar:

kantine van FonQ
Bron: FonQ
dakterras van FonQ
Bron: FonQ

En dan hebben we het dus nog niet eens gehad over het dakterras, waar op vrijdagmiddag de muziek aangaat en er gezellige vrijmibo’s gegeven worden.

Past het interieur van jouw eigen kantoor ook helemaal in deze rubriek, of heb je andere tips voor ons? Stuur dan vooral een mailtje naar [email protected], en wie weet komt jouw kantoor volgende keer ook in deze rubriek terug.

Nog meer mooie werkplekken

Reageer op artikel:
Binnenkijken bij het indrukwekkend grote fonQ-hoofdkantoor in Utrecht
Sluiten