Dit zijn de beste werkplekken van Haarlem

Soms kun je je thuis gewoon even niet meer concentreren. De was ligt op je te wachten en eigenlijk moet je nog het nieuwe seizoen van You kijken. Een werkplek helpt je focussen, maar kan ook inspireren. Dit zijn de beste werkplekken in Haarlem.

Seinwezen

Op enkele minuten lopen van het station vind je Seinwezen, een unieke flexwerkplek in een bijzonder pand dat al 101 jaar oud is. Omdat iedereen komt flexwerken, is het ook nog eens goed netwerken. Je kunt hier dagkaarten of maandabonnementen kopen. Of kies voor een soort strippenkaart van 110 euro. Daarop staan honderd punten en een uur werken kosten je twee punten.

Adres: Kinderhuissingel 1

Westhoff

Bij Westhoff betaal je 5 euro per uur voor een gegarandeerde werkplek. Voor dit kleine bedrag mag je plaats mag nemen aan de stamtafel, gebruikmaken van de snelle wifi en onbeperkt genieten van thee en koffie. Een goede deal en je wordt nooit weggekeken! Wees gerust: ook met (lekkere) trek tijdens het werken ben je hier aan het goede adres. Je vindt er van alles voor een lekkere lunch.

Adres: Kruisweg 22

Bar Wolkers

Bar Wolkers heeft een geweldig interieur met een mix aan nieuwe en vintage meubelen. Dat betekent: een fijn huiselijk gevoel. Bonuspunten krijgt Wolkers voor de vele stopcontacten: onder elke tafel langs de muren vind je er wel eentje. Dat betekent dat je er extra lang kunt blijven zitten en een broodje kunt bestellen bij de lunch. Die zijn namelijk helemaal niet duur, super lekker en ook nog eens ruim belegd.

Adres: Gedempte Oude Gracht 139

Vooges Centraal

Op een koprol van het station vind je Vooges Centraal. Hier hoef je je niet druk te maken dat ze je wegkijken, ze vinden het alleen maar gezellig als jij en je laptop aanschuiven. Deze hotspot scoort ook punten voor de vele ramen (hallo daglicht!) en de ruime opzet. Goede koffie, snelle wifi, ruime openingstijden en veel lekkers op de kaart voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Wat wil je nog meer bij het flexwerken in Haarlem?

Adres: Kennemerplein 6

Het Veerkwartier

Ben je meer een natuurmens en wordt je vooral geïnspireerd door het groen? Dat is niet gek, het is wetenschappelijk bewezen dat de natuur een positief effect heeft op je productiviteit. Op fietsafstand van het centrum vind je Het Veerkwartier, waar je kunt werken met uitzicht op de Veerplas. Geen zorgen als het weer tegenzit, want door de kas zit je zelfs buiten als je binnen zit.

Adres: A. Hofmanweg 62

Jetties

Je kunt 7 dagen per week terecht bij Jetties, een bio restaurant met lekkere burgers, wereldmaaltijden en broodjes. Alles is biologisch, gezond én vinger aflikkend lekker. Oh ja, en ook nog voor een fijne prijs. De altijd verse ingrediënten zorgen voor een brain boost, waardoor je gerust de hele middag verder kunt flexwerken.

Adres: Kruisweg 57

Cleeff

Net buiten het centrum van Haarlem kan je Cleeff binnenstappen voor een fijne werkplek. Het is een mooie lichte zaak met grote ramen, wat natuurlijk top is voor de productiviteit. De inrichting is on point: hip, zonder op een gezellige huiselijke sfeer in te leveren. Tel daar de goede koffie, fijne kaart, snelle wifi en genoeg stopcontacten bij op, en je hebt de perfecte plek om een paar uur te knallen.

Adres: Kleverparkweg 13

Meer fijne werkplekken

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste werkplekken van Haarlem
Sluiten