Dit zijn de beste werkplekken in Groningen

Soms kun je je thuis gewoon even niet meer concentreren. De was ligt op je te wachten en eigenlijk moet je nog het nieuwe seizoen van Riverdale kijken. Een werkplek helpt je focussen, maar kan ook inspireren. Dit zijn de beste werkplekken in Groningen.

Black & Bloom

In 2016 is Black & Bloom door Misset Horeca uitgeroepen tot de koffiezaak met de beste koffie van Nederland. En laat dat nou nét zijn wat je nodig hebt tijdens een dag hard werken. Deze koffie moet je proeven. De zaak is niet super groot, maar daardoor des te gezelliger. Huisgemaakt taartje erbij en jij kan elke taak aan!

Adres: Oude Kijk in Het Jatstraat 32

De Uurwerker

De Uurwerker ziet eruit om door een ringetje te halen. Maar dat is niet het beste: er is een speciale hoek die ingericht is voor flexwerkers.

Ook bestel je zelf aan de bar lekkere koffie of tijdens de lunch een pizza uit de houtgestookte oven, de enige in Groningen (wedden dat je die korst opeet 😉 ). Dat betekent dat niemand je komt storen als je net lekker aan het knallen bent. Deze zaak is niet geschikt voor vroege vogels, maar wel voor mensen die na het werk nog een fijn speciaalbiertje willen doen.

Adres: Uurwerkersplein 1

Doppio

Bij Doppio zal je zeker ook andere flexwerkers tegenkomen. Dat is niet gek, je drinkt er lekkere koffie’s en je kan er fijn werken. Dat het concept een succes is, mag duidelijk zijn. De zaak heeft 31 filialen door het hele land, waaronder in Hilversum. In Groningen alleen al vind je er twee vestigingen, waardoor er altijd wel één dichtbij is.

Adres: Brugstraat 6 & Zuiderdiep 87

Bakkerij Blanche

Een pracht van een zaak, Bakkerij Blanche. Met, hoe kan het ook anders, enorm lekker brood. De zaak heeft een industriële inrichting, maar dankzij het marmer en roségoud met een iets chiquere uitstraling. Met de planten in overvloed en betaalbare prijzen is het hier heerlijk een aantal uur vertoeven.

Adres: Brugstraat 28

Holtbar

Holtbar is een mooie lichte conceptstore, met duurzame producten. Maar je kunt achterin fijn werken, met een groot stuk taart voor je neus. Overal waar je kijkt staan of hangen planten, we like! Nog een leuk feitje: de sapjes worden gemaakt met fruit uit de tuin van de familie achter het bedrijf.

Adres: Oude Kijk in Het Jatstraat 20

BAQ Brood & Café

Al dat harde werk verdient wel een huisgemaakte slagroomtruffel of een stuk carrotcake. Laat je daar nou net bij BAQ Brood & Café op het goede adres zijn. Ook voor een lunch trouwens, BAQ verzorgt zelf het hele productieproces van graan tot brood. Wat is er nou beter dan ’s ochtends aan de slag gaan met de geur van versgebakken brood? Precies, niets.

Adres: Folkingestraat 19

Het Concerthuis

Een bezoekje aan Het Concerthuis voelt als thuiskomen. Dat komt deels door het interieur (een vintage vibe, maar wel een beetje als een leuk bij elkaar geraapt zooitje). Maar ook omdat bij Het Concerthuis alles kan en alles mag. Je zal hier niet raar aangekeken worden als je dineert met een stuk taart. Een verfrissend concept dus en daarom echt een inspirerende omgeving om je laptop open te klappen.

Adres: Poelestraat 30

Toch liever thuiswerken?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste werkplekken in Groningen
Sluiten