Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Geld 31 jan 2021

Beginnen met beleggen? Luister de nieuwste WorkJuice Podcast voor tips van Janneke Willemse

Wil je beginnen met beleggen, maar heb je nog geen idee hoe, wat of waar? In de nieuwste WorkJuice Podcast geeft belegger Janneke Willemse antwoord op alle vragen die je misschien hebt. Zo vertelt ze onder andere wat het verschil is tussen aandelen, obligaties en ETF’s, hoe je kiest waarin je moet beleggen en hoe je zo min mogelijk risico loopt.

Ook geeft ze antwoord op de vraag die iedereen tegenwoordig heeft: wanneer moet ik instappen? Is het door corona nu wel het juiste moment?

Wie is Janneke Willemse?

Janneke Willemse is presentatrice en financieel journalist. Toen ze erachter kwam dat vrouwen volgens de wetenschap betere beleggers zijn dan mannen, besloot ze zich ook op de beurs te wagen en tegelijkertijd haar beleggingsportefeuille op BlondjesBeleggenBeter.nl te delen.

Inmiddels is ze door haar boek Blondjes Beleggen Beter en haar online training Super Simpel Beleggen de ambassadeur geworden van simpel en succesvol beleggen. In de nieuwste WorkJuice Podcast licht ze alvast een tipje van de sluier op over hoe jij dat ook kunt doen.

In de podcast worden grote misvattingen over beleggen onderuitgehaald. Als jij wil beleggen hoef je bijvoorbeeld niet 24/7 op de hoogte te zijn van het economische nieuws. Bovendien hoef je ook niet rijk te zijn. Je kan al starten met 50 euro per maand. En wees ook niet bang dat je geld zomaar verdampt: als jij gespreid en op de lange termijn belegt, kom je uiteindelijk in de plus uit.

WorkJuice Podcast

In de WorkJuice Podcast hebben Sharon en ik het over uiteenlopende werkgerelateerde zaken die ons allemaal bezig houden. In de eerste aflevering vroegen we expert Fleur Brunninkhuis alles over stress en burn-outs. Ook leerden we onder andere al uit onze comfort zone stappen met YouTuber Marije van der Made, onderhandelen wat we waard zijn met onderhandelcoach Merel van der Wouden en vroeg opstaan met ‘ochtendgekkie’ Lienke de Jong.

Dit keer vertelt Janneke Willemse in heldere en duidelijke taal waarom je zou moeten gaan beleggen en welke strategie je hierbij het best kan gebruiken. Benieuwd geworden? De aflevering is nu te beluisteren via Spotify en iTunes!

Volg jij WorkJuice al op Instagram en LinkedIn?

Klaar met luisteren?

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Beginnen met beleggen? Luister de nieuwste WorkJuice Podcast voor tips van Janneke Willemse
Sluiten