Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Op de werkvloer 8 februari 2019

Tip voor een teamuitje: beerpongen bij Kanarie Club

We schreven al eerder over Kanarie Club, want als freelancer of flexwerker kun je hier fijn werken. Maar wist je dat je hier ook zeker met je team naartoe kunt gaan voor een uitje? In de pool bar (ja, ja) kun je een toernooitje beerpongen houden.

Het leukste is: in het ‘zwembad’ gaat het gebeuren. Middenin staat namelijk de beerpong tafel. Super handig, want dan hoef je niet constant achter de balletjes aan te hollen. De toeschouwers nemen plaats op de randen van het zwembad. Daar liggen kussentjes in de vorm van reddingsboeien. Elk detail klopt in Kanarie Club.

kanarie club, beerpongen

Teamuitje bij Kanarie Club

Je denkt bij een uitje met je team waarschijnlijk niet meteen aan beerpongen. Toch heeft alles wat een goed teamuitje nodig heeft: teamwork, een inspirerende omgeving en bier (of andere drankjes, als jullie daar meer van zijn).

We overdrijven niet: beerpong is een serieus spelletje (er zal geschreeuwd en gejuicht worden) en bovendien ziet Kanarie Club eruit om door een ringetje te halen. Denk aan: een grote ruimte die toch knus voelt, met lekker veel groen, een betonnen vloer en toffe meubels. Het is leuker dan gewoon een drankje doen met z’n allen, omdat je echt iets aan het doen bent.

Ook interessant: Waarom successen vieren zo belangrijk is

Na het beerpongen kun je natuurlijk aanschuiven om een hapje te eten, maar je kunt ook tijdens het gooien lekkere hapjes bestellen. Het ligt in de Foodhallen, dus eventueel kun je daar ter afsluiting nog aanschuiven. Overigens merk je binnen helemaal niets van de drukte van de Foodhallen.

Vrijmibo

Wil je het ‘zwembad’ niet afhuren? Dan kan je je collega’s ook mee sleuren op vrijdagmiddag. Elke vrijdag vanaf 17:00 uur vindt in Kanarie Club de ultieme vrijmibo plaats, inclusief die beerpong tafel.

Meer informatie vind je op de website van Kanarie Club.

Like the smell of fresh juice in the morning? Meld je aan voor onze wake-up letter

* indicates required


Reageer op artikel:
Tip voor een teamuitje: beerpongen bij Kanarie Club
Sluiten