3 succesvolle vrouwen vertellen (in bed!) hoe ze de status-quo veranderen en jij kan erbij zijn

Vrijdag 8 maart is het weer Internationale Vrouwendag. De dag waarop veel landen stil staan bij de rechten van de vrouw en de verschillen die er (helaas) nog steeds zijn met mannen. Daarom organiseert The Student Hotel een speciale editie van hun BedTalks, waar drie inspirerende vrouwen vertellen hoe ze de status-quo veranderen en zich buiten de gebaande paden bewegen.

Deze Internationale Vrouwendag staat in het teken van de campagne #Balanceforbetter, waarbij we discussiëren over de vraag: ‘Hoe krijgen we een gender neutrale balans op de arbeidsmarkt?’ In de speciale editie van BedTalks vertellen drie succesvolle vrouwelijke ondernemers over hun dagelijkse flow, uitdagingen en overwinningen. Ook wordt er met de aanwezigen besproken hoe wij kunnen bijdragen aan die gender neutrale balans.

Wacht even… BedTalks?

BedTalks is een freethinking evenement van The Student Hotel, waar sprekers samen een bed van het hotel in duiken om belangrijke issues te bespreken. Deze keer is het de beurt aan Mariah Mansevelt Beck (co-founder Yoni), Marlot Kiveron (CSR Manager Ace & Tate) en Arine Huijboom (founder NetwerkPro).

Mariah Mansevelt Beck

Weet jij waar jouw tampons van gemaakt zijn? Mariah richtte samen met Wendelien Yoni op, waarmee ze tampons, maandverband en inlegkruisjes van biologisch katoen verkopen. De vrouwen geloven dat elke vrouw moet weten wat ze tussen haar benen plaatst en willen het taboe rondom menstruatie verbreken.

Marlot Kiveron

Marlot gelooft in een duurzaam businessmodel waar mogelijke sociale, financieel en omgeving net zo cruciaal zijn als het winstgevende model zelf. Bij Ace & Tate verandert zij het perspectief waarmee mensen naar product en packaging kijken.

Arine Huijboom

NetwerkPro is een sociale onderneming die zich richt op het verbeteren van de professionele positie van vrouwen. Door uitgebreide op-maat begeleiding en training aan lokale bedrijven en ondernemers ondersteunen Arine en haar team om vrouwen autonome professionals te worden.

Programma

Om helemaal in het thema #Balanceforbetter te blijven, begint deze editie met een yogasessie. Na de BedTalk kun je de hele dag gratis blijven werken én netwerken bij TSH Collab, de flexibele workspace van The Student Hotel. Daar ontmoet je creatieven, ondernemers en start-ups die de wereld willen veranderen.

  • 8:00 tot 8:30 uur: een yogasessie voor je innerlijke balans
  • 8:30 tot 10:00 uur: Breakfast BedTalks
  • 10:00 tot 17:00 uur: de mogelijkheid om gratis te werken in TSH Collab

Extra tof: het kost helemaal niets om aanwezig te kunnen zijn. Regel wel even een ticket via de Facebookpagina van het event.

Verder lezen

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
3 succesvolle vrouwen vertellen (in bed!) hoe ze de status-quo veranderen en jij kan erbij zijn
Sluiten