Bedrijfsuitje in Amsterdam gepland? Deze ideeën bieden je inspiratie

Heeft je organisatie iets te vieren? Dan is het wel zo leuk om met een origineel bedrijfsuitje op de proppen te komen. En zoek je nog inspiratie, dan geeft dit lijstje de nodige ideeën voor een tof bedrijfsuitje in Amsterdam.

In onze hoofdstad zijn er heel wat toffe activiteiten voor zowel grotere als kleinere groepen.

Tips voor een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam

1. Escape room

Heb jij al eens een Escape room geprobeerd? Dan weet je vast hoe leuk dat is! Je zit opgesloten met een groep collega’s in een ruimte vol opdrachten en verstopte aanwijzingen. Werk je goed samen en voer je die opdrachten binnen de tijd uit, dan zal je binnen de opgegeven tijd uit de ruimte kunnen ontsnappen.

Je leest het dus: samenwerken en creatief denken zijn hier key. I-de-aal als teambuildingsactiviteit! In Amsterdam zitten er verschillende, maar hier vind je een handig lijstje van 8 toffe escape rooms voor een uurtje spanning. Onze favoriet? De Sherlocked.

2. Boottocht

Tja, ’t is een beetje een cliché, maar clichés zijn er voor een reden. En in het geval van een boottocht in Amsterdam is dat omdat een boottocht nu eenmaal geweldig leuk is. Want wat is er beter dan met je collega’s dobberen op de Amsterdamse grachten met een biertje in de hand? Juist ja.

Via deze website kan je een boottocht boeken die afgestemd is op de wensen van je organisatie.

3. Jeneverproeverij

Nog zo’n Amsterdams fenomeen is het proeven van jenever. Dat heeft misschien iets ouderwets, maar zoals ons zusje Culy schreef is jenever tegenwoordig aan een behoorlijke revival toe. In de hoofdstad zitten een paar mooie, authentieke proeflokalen die jeneverproeverijen organiseren voor grote groepen.

Dat kan bijvoorbeeld in Proeflokaal A. van Wees of bij Wynand Foninck. Fun gegarandeerd hoor.

4. Beerpong @ Kanarie Club

We blijven in de categorie ‘borrelen’. Dit teamuitje tipten we trouwens al eerder: beerpongen bij de Kanarie Club. Het heeft namelijk alles wat een goed teamuitje nodig heeft: teamwork, een inspirerende omgeving en bier (of andere drankjes, als jullie daar meer van zijn).

Na het beerpongen kun je natuurlijk aanschuiven om een hapje te eten, maar je kunt ook tijdens het gooien lekkere hapjes bestellen. Het ligt in de Foodhallen, dus eventueel kun je daar ter afsluiting nog aanschuiven. Meer informatie vind je op de website van Kanarie Club.

5. Boost je creativiteit en verbeelding bij WONDR

In september 2019 opende WONDR zijn deur in Amsterdam. WONDR is een pop-up experience waar geluk, creativiteit en verbeelding centraal staat. Het is als het ware een soort tentoonstelling met verschillende kamers vol interactieve ervaringen, visuele magie en inspiratie.

Klinkt interessant hé? Misschien is WONDR wel net de inspiratieboost die je team nodig had, of levert het ideeën aan die je nooit binnen de kantoormuren had kunnen bedenken. Weer eens wat anders dus! Tickets zijn te reserveren via de website.

Wij zijn in ieder geval al in de stemming om met het hele WorkJuice-team op uitje te gaan. Jij ook?

Meer teambuilding

Reageer op artikel:
Bedrijfsuitje in Amsterdam gepland? Deze ideeën bieden je inspiratie
Sluiten