Fijn en rustig flexwerken in hartje Delft bij het heerlijke Barbaar

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Barbaar in Delft.

Studeer je in Delft of woon je in deze mooie stad en werk je (weleens) vanuit huis? Schuif dan zeker eens bij Barbaar aan. Je vindt deze fijne zaak op een paar honderd meter van het Prinsenhof, oftewel de plek waar Willem van Oranje voor het laatst het licht gezien heeft.

Ruime openingstijden

Het is niet de eerste keer dat ik Barbaar binnenstap. Ik heb er al vaker een werkbespreking gehad, heb er weleens plaatsgenomen op het zonnige terras en kom er af en toe voor een late night borrel. Het kan allemaal bij Barbaar. Op dinsdag en zondag is de zaak open van 10:00 tot 18:00 uur. Maar op woensdag tot en met zaterdag kan je hier terecht tot 00:00 uur. Een groot pluspunt.

’s Avonds kan je hier gezellig borrelen en spelletjes spelen (op elke tafel ligt een ander spel), overdag is het een stuk rustiger. Om me heen tel ik nog vier andere mensen die vandaag hebben besloten hier hun laptop open te klappen.

Dat je hier welkom bent om te flexwerken blijkt ook wel uit het aardige personeel. Het wifi-wachtwoord moet je even vragen, maar het internet werkt perfect. En als je zit te stuntelen met het wachtwoord komt het personeel later nog even vragen of het nu wel lukt. Klasse!

Barbaar Delft is een fijne lichte zaak, wat nog extra wordt versterkt door het lichte hout dat overal terugkomt. De inrichting is hip, maar is niet zó hip dat jij je er niet meer thuis voelt. Je kan plaatsnemen op een hoge kruk, maar er zijn ook tafels met normale stoelen als je liever een rugleuning hebt tijdens het werken.

Menukaart van Barbaar

Ik ben fan van de taarten, maar als je geen trek hebt, word je zelfs van het stukje ‘Barbaar koek’ bij je koffie of thee al intens gelukkig. Geen zoetekauw? Dan ben je nog steeds op het goede adres. De kaart is niet uitgebreid, maar je vindt er genoeg lekkers. Wat dacht je van een tostini parmaham of een broodje carpaccio? Precies. Je hoeft hier geen honger te lijden.

Zit je aan het einde van de dag net in een lekkere workflow of schuiven er juist vrienden aan? Dan kan je op woensdag tot en met zaterdag gerust blijven zitten voor een avondmaaltijd. Ook hier is de keuze niet mega. Barbaar werkt met wisselende maaltijden, maar de populaire hamburger is er altijd te verkrijgen.

Pluspunten

  • Vriendelijk personeel
  • De wifi is on point 
  • Hemelse zoete lekkernijen (oké, eigenlijk is de hele kaart heerlijk)
  • Ruime openingstijden
  • Betaalbaar (een koffie is 2,30 euro)

Minpunten

  • Geen stopcontacten
  • Geen megagrote zaak
  • Het grote terras is wel heel verleidelijk in de zomer 😉

Adres en openingstijden Barbaar Delft

Zoals we eerder al verklapten is Barbaar op dinsdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur open en van woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 00:00 uur. Het adres is Sint Agathaplein 4 in Delft.

Werkplekken in de buurt

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Fijn en rustig flexwerken in hartje Delft bij het heerlijke Barbaar
Sluiten