Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Thuis 22 aug 2020

Back to work met de mooie producten van het Westwing assortiment

Een beetje interieurliefhebber kent de naam Westwing wel: een shopping club waar je producten met hoge kortingen kunt scoren. Maar wist je ook dat Westwing de online interieurshop WestwingNow heeft, waar je ook veel back to work producten kunt kopen? Zoals je van Westwing gewend bent, zijn bij alle producten de looks ook on point.

WestwingNow heeft werkelijk alles wat je maar nodig kunt hebben om weer fris en fruitig aan de slag te gaan (in je home office). Van bureau-organizers tot plakbandhouders en van prikborden tot notitieboeken. We verzamelden onze favorieten van hun aanbod.

bureau-organizer van westwing
Bron: WestwingNow

1. Bureau-organizer Lena

Verkrijgbaar in nog veel meer kleuren, van oudroze tot gemarmerd wit. Je haalt ‘m in huis voor €23,99.

finelinerset van westwingnow
Bron: WestwingNow

2. Finelinersset

Waar gaan al die pennen altijd heen? Altijd handig dus, deze finelinersset. Voor €12,99 zijn ze voor jou.

laptophoes van westwing
Bron: WestwingNow

3. Laptophoes

Deze laptophoes is een feestje voor het oog en houdt je MacBook Pro 13 Inch veilig nu afspraken weer op gang komen. De prijs van deze laptophoes met marmer look is €47,99.

westwingnow plakbandhouder
Bron: WestwingNow

4. Plakbandhouder

Wauw, deze plakbandhouder verdient zeker een plekje op je bureau! Haal ‘m in huis voor €19,99.

wit memobord
Bron: WestwingNow

5. Memobord

Een memobord staat niet alleen super stijlvol, maar is ook nog eens praktisch. Dit memobord van Westwing wordt geleverd met drie haken en twee planken. Ook verkrijgbaar in het roze! Je koopt ‘m voor €42,99.

papieren-organizer
Bron: WestwingNow

6. Bureau-organizer Birger

Niemand wordt blij van losliggende frutsels en rondslingerende papieren. Deze mooie bureau-organizer is de perfecte oplossing. Koop ‘m voor €28,99.

drinkfles
Bron: WestwingNow

7. Drinkfles to go

Ideaal om mee te nemen, maar natuurlijk ook gewoon thuis te gebruiken om voldoende water binnen te krijgen. Deze te leuke fles is te koop voor €22,99.

notitieboek
Bron: WestwingNow

8. Notitieboek

Een mooi notitieboek kan niet ontbreken op je bureau. Super handig om al je to-do lijsten in te maken. Deze blijft makkelijk open liggen door de ringband! Je haalt deze in huis voor €14,99.

glazen organizer met gouden details
Bron: WestwingNow

9. Glazen organizer met gouden randjes

We zijn op slag verliefd op deze stijlvolle en glazen bureau-organizer met een gouden rand. Deze organizer van Sola heb je in alle vormen en maten, dus je vindt vast en zeker iets wat voor jou werkt. Deze op de foto kost je €49,99.

koffiebeker van westwing
Bron: WestwingNow

10. Koffiebeker to go

Ga je weer naar kantoor en ben je er tijdens het thuiswerken achtergekomen dat de koffie uit de automaat niet om naar huis over te schrijven is? Neem je eigen vertrouwde koffie mee in deze beker. Voor €34,99 is ‘ie van jou.

papier ordner
Bron: WestwingNow

11. Papier ordner

Nooit meer een brief of document kwijt met deze stijlvolle registratiedoos of papier ordner. Ook verkrijgbaar met een botanisch printje en in het wit/marmer! Haal ‘m in huis voor €26,99.

Nog meer office finds?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Back to work met de mooie producten van het Westwing assortiment
Sluiten