Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Mindset 11 jan 2020

Deze apps helpen je een pro te worden in plannen dit jaar

Ben je niet zo’n held in plannen? Dan kan dat een hoop stress opleveren. Gelukkig zijn er tegenwoordig  apps die je een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat je georganiseerder 2020 doorkomt. Omdat niemand tijd heeft om alle apps out there door te spitten op zoek naar de fijnste, zetten we er vijf voor je op een rij.

Deze vijf apps helpen je in 2020 een pro te worden in plannen. Hallo georganiseerd leven en doei dubbele afspraken en gestresst gevoel!

TimeTree

TimeTree is ideaal als je niet alleen het overzicht over je eigen agenda moet houden, maar ook bijvoorbeeld van je gezin of je team. De app synchroniseert deze agenda’s moeiteloos. Je kunt collega’s, vrienden of familie uitnodigen voor een groepsagenda, zodat iedereen die kan inkijken. Deel memo’s met elkaar en krijg een notificatie als iemand een afspraak in de agenda heeft gezet of gewijzigd.

TimeTree app om beter te plannen
Bron: TimeTree

Google Tasks

Net als alle andere tools van Google, ziet Google Tasks er simpel uit en is ‘ie super easy in het gebruik. Je creëert in deze app overzichtelijke to do-lists. Je kunt er niet alleen taken, maar ook beschrijvingen, deadlines en subtaken in zetten. Want: als je jouw taken onderverdeelt in kleinere behapbare taken, zul je zien dat je veel gemotiveerder bent!

Meer weten over deze truc? Deze hacks voor je to do-list gaan je een hoop tijd opleveren

Google Taks app om beter te plannen
Bron: Google Tasks

Bear

Heb jij het liefst zo min mogelijk apps op je telefoon staan? Bear is een goede optie als je bij te veel apps juist het overzicht kwijtraakt. In deze app kun je alles kwijt: van boodschappenlijstjes tot notities. De app heeft een fijn design en is makkelijk in het gebruik. Alleen als je Bear wilt synchroniseren met je laptop en/of tablet, moet je de betaalde versie aanschaffen.

Bear app voor georganiseerd leven
Bron: Bear

Toggl

Freelancers en andere ondernemers opgelet: Toggl gaat een lifesaver zijn. Toggle houdt namelijk in de gaten hoe jij je tijd besteedt. De app synchroniseert met al je andere devices, dus of je nou werkt vanaf je telefoon, laptop of tablet, Toggl trackt je werkzaamheden. Zo weet je precies hoeveel uur je kunt factureren.

Toggl app voor georganiseerd leven
Bron: Toggl

Vantage

De enige app in dit lijstje die niet gratis is. In ruil voor een eenmalig bedrag van €10,99 krijg je wél een georganiseerder leven. Vantage belooft een simpele manier om je dag te plannen. Van alle apps is Vantage het fijnst voor het oog. Het heeft een geweldig design. De ‘notitieboekjes’ en de mogelijkheid om je verschillende taken kleurtjes te geven, werken heel lekker!

Vantage app om makkelijker te plannen
Bron: Vantage

Nog niet georganiseerd genoeg? Eerder tipten we al 5 apps die je gaan helpen met je productiviteit. Nothing can stop you now in 2020!

Dit vind je misschien ook interessant:

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Deze apps helpen je een pro te worden in plannen dit jaar
Sluiten