Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Werkplekken 12 november 2018

Anna’s Deli in Den Haag: een werkplek waar gezelligheid voorop staat

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Anna’s Deli in Den Haag.

De deuren van Anna’s Deli openen om half 10. Ideaal voor als je geen vroege vogel bent en je pas wat later in de ochtend productief bent. Bij aankomst word je verwelkomt door heerlijke geuren uit de open kleine keuken. De dames achter de bar zijn erg vriendelijk en neuriën vrolijk mee met de fijne deuntjes op de achtergrond.

De werkplek

Het interieur heeft wat weg van een jaren 50 lunchroom. In de hoek staan een aantal comfortabele fauteuils. Erg fijn om te zitten als je een break wilt nemen van de grote werktafel. Anna’s Deli heeft twee lange werktafels, maar met slechts vier stopcontacten. Dus dat wordt waarschijnlijk wel vechten als je met een grote groep zit. Meestal valt het qua drukte gelukkig wel mee en is het vooral een plek waar medewerkers uit de buurt een hapje komen eten.

De wifi laat je zo af en toe in de steek, maar daar zijn de dames bij aankomst eerlijk over geweest. Dus dat was achteraf geen verrassing, waardoor ik er rekening mee kon houden. Behalve de wifi is het een heerlijke werkplek, omdat het er rustig is en er veel lekkers en betaalbaar op het menu staat.

Anna's Deli Den Haag

Smoothies & gebak

In plaats van een koekje krijg je een klein stuk gebak bij de koffie, of in mijn geval bij de cappuccino met havermelk. Als vega(n) is er helaas weinig keus, maar gelukkig is er wel plantaardige melk. De verse smoothies kosten maar €3,50 en deze zijn overigens wel vega(n)).

De menukaart is niet helemaal up-to-date, maar er blijft een hoop lekkers over om uit te kiezen. Denk: bagels, hotdogs, sandwiches en flamkuchen a.k.a de oosterse variant van een pizza. Anna’s favoriet wordt geserveerd met peer, gorgonzola en walnoot. Het gebak is ook het benoemen waard, want voor €4 euro krijg je een heerlijk stuk, met nadruk op stuk! Deze kun je gemakkelijk delen.

Pluspunten

  • Rustige werkplek
  • Fijn personeel
  • Verse smoothies voor €3,50
  • Centraal gelegen

Minpunten

  • Openbaar toilet (wel gratis)
  • Wifi is niet altijd optimaal
  • Weinig keus voor vega(n)
  • Weinig stopcontacten aan de werktafels

Adres en openingstijden

Anna’s Deli is doordeweeks geopend van 09:30 tot 19:00. Werk je in het weekend? Op zaterdag ze geopend van 10:00 tot 18:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00.

Het adres van Anna’s Deli is Anna van Buerenplein 10 in Den Haag. Het restaurant ligt in het winkelcentrum van New Babylon op twee minuten afstand van Den Haag Centraal Station.

Meer fijne werkplekken

Reageer op artikel:
Anna’s Deli in Den Haag: een werkplek waar gezelligheid voorop staat
Sluiten