AliExpress kantoor gadgets: 5 hilarische USB-sticks

Tegenwoordig bewaren we alles in ‘de cloud’, maar waar zijn die goede oude USB-sticks gebleven? Tijd om die weer te gaan gebruiken, vinden wij. Gewoon, omdat het zo lekker nostalgisch is. In deze rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. Met deze week, hoe kan het ook anders, 5 hilarische UBS-sticks.

Over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet over liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs.

AliExpress kantoor gadgets: USB-sticks

aliexpress usb van star wars

AliExpress USB-stick #1: Star Wars

Echte Star Wars liefhebbers kunnen hun liefde voor de galaxy laten zien door middel van deze leuke USB-sticks. Ga je voor Yoda, R2D2 of toch liever Darth Vader? Verkrijgbaar vanaf €2,72. 

aliexpress usb stick van stitch

AliExpress USB-stick #2: Stitch

Ohana means family, and family is important. Dat is een van de levenslessen die ik geleerd heb van Lilo & Stitch, misschien wel een van mijn favoriete Disneyfilms toen ik nog jong was. Was Stitch ook een van jouw favorieten? Dan mag deze USB-stick niet op je bureau ontbreken. Verkrijgbaar vanaf €2,22. 

aliexpress usb stick van groot

AliExpress USB-stick #3: Groot

I am Groot. I am Groot, i am Groot. I am Groot. I am Groot, i am Groot, i am Groot, €2,84.

aliexpress usb stick van frietjes van de mcdonalds

AliExpress USB-stick #4: McDonalds

Maccie lovers opgelet, deze McDonalds friet USB-stick ligt al op jouw bureau voor €3,07. Maar let op: kopen is op eigen risico. Wij zouden er alleen maar honger van krijgen…

aliexpress usb stick van de minions

AliExpress USB-stick #5: Minions

De laatste jaren zijn ze ontzettend populair geworden. Snappen we wel, want wij worden ook bananas van de Minions. Deze schattige gele wezentjes zijn uiteraard ook als USB-stick te krijgen voor een klein prijsje. Vanaf €2,43, om precies te zijn.

Meer leuks op AliExpress:

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
AliExpress kantoor gadgets: 5 hilarische USB-sticks
Sluiten