AliExpress kantoor gadgets: 5 pennen die niet op je home office mogen ontbreken

Ondanks dat we tegenwoordig steeds vaker op onze laptop werken, in plaats van ouderwets met pen en papier, mogen een paar stijlvolle pennen niet ontbreken op je home office. In deze rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. Met deze week: 5 AliExpress pennen voor héél weinig geld.

Over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet over liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs. Enne, wat kan er nou fout gaan met een pen?

AliExpress kantoor gadgets: pennen

aliexpress kantoor gadgets pennen

AliExpress pennen #1: zeemeermin

Diep in de zee, diep in de zee… Diep in de zee zwemt deze stijlvolle zeemeermin pen zeker rond. We hoeven je vast niet te vertellen dat we deze pennen helemaal te gek vinden. Ze zijn lekker opvallend en natuurlijk spotgoedkoop: voor slechts €0,96 voel je je een heuse Ariël.

aliexpress kantoor gadgets pennen

AliExpress pennen #2: superheld

Be your own superhero met deze te leuke AliExpress pennen van Spiderman, Batman en Captain America. Deze kleine cartoonversies van superhelden zijn toch te schattig? Als je één favoriet hebt, bestel er dan vooral een paar. De pennen worden namelijk willekeurig verstuurd. Mocht je maar één pen bestellen, dan heb je kans dat dat níét jouw favoriet is. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten: ze kosten €1,21 per stuk.

aliexpress kantoor gadgets pennen

AliExpress pennen #3: glitter

Kan een pen te veel glitter hebben? Als je het ons vraagt niet. Deze pennen zijn één en al glitter. Die zwarte zit op dit moment al in ons virtuele AliExpress winkelmandje, want voor die €1,49 konden we ‘m niet laten liggen.

aliexpress kantoor gadgets pennen

AliExpress pennen #4: lollipop

Voor de zoetekauw onder ons: deze lollipop pennen mogen niet op jouw bureau ontbreken. Je kunt helaas geen kleur kiezen, er wordt er random eentje naar je toegestuurd. Gelukkig vinden we alle kleurencombinaties helemaal te gek. En dat voor €0,31. Enne, niet stiekem de lolly proberen op te eten he. Hij is gemaakt van plastic, dus erg lekker is ‘ie niet.

aliexpress kantoor gadgets pennen

AliExpress pennen #5: pastel kleurverloop

Als je – net als wij – de laatste tijd helemaal into pastelkleuren bent, dan zijn deze schattige pennen met ombre print helemaal iets voor jou. De Chinese vertaling van love, know en meet krijg je d’r gratis bij. Voor één pen betaal je €0,20. Het is een verrassing welke kleur pen je dan in de brievenbus krijgt, want je kan niet kiezen.

Meer tofs op AliExpress:

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
AliExpress kantoor gadgets: 5 pennen die niet op je home office mogen ontbreken
Sluiten