AliExpress kantoor gadgets: 5 stijlvolle muismatten voor je (thuis)kantoor

In deze nieuwe rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. Vandaag helpen we je om je (thuis)kantoor nét iets stijlvoller en praktischer te maken met een muismat. Door een muismat te gebruiken, verzamelt je muis minder vuil én beschadigt je bureau niet. Een win-win situatie, als je het ons vraagt.

Over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet om liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs.

aliexpress kantoor gadget muismat kopen

Ronde muismat met planeet print

We trappen af met een stijlvolle ronde muismat. Een aanwinst voor je (thuis)kantoor, alleen al door de leuke kleurtjes. Er zijn 10 verschillende prints te koop, waarvan er eentje precies de print van de maan heeft. Al vinden we de roze varianten misschien nog wel leuker. Te koop voor €2,16. 

aliexpress kantoor gadget muismat kopen

Muismat in de vorm van een kat

Cat-lovers opgelet, we hebben dé muismat voor jou gevonden. Deze te schattige muismat heeft namelijk de vorm van een kat. Hij is er in felle kleuren als blauw, roze en groen, maar ook in subtielere tinten zoals grijs, bruin en zwart. Voor ieder wat wils, dus. Te koop voor €0,72 excl. verzendkosten.

aliexpress kantoor gadget muismat kopen

XXL muismat met galaxy print

Go big or go home. Deze muismat is specifiek bedoeld voor gamen, maar we kunnen ons voorstellen dat ‘ie ook héél tof in jouw thuiskantoor past. Je weet in ieder geval één ding zeker: jouw muismat is groot genoeg. Te koop vanaf €4,50 excl. verzendkosten.

aliexpress kantoor gadget muismat kopen

Muismat met Perzisch tapijt print

Ben jij helemaal gek van Perzische tapijten? Good news for you: er staan talloze muismatten met een tapijt printje op AliExpress. Wij vonden deze met groen en oranje erg leuk, maar je kan ‘m in veel verschillende kleuren en patroontjes vinden. Te koop vanaf €1,62 excl. verzendkosten.

aliexpress kantoor gadget muismat kopen

Polsbeschermende muismat

Heb je snel last van je pols als je een dag achter je computer zit? Wellicht kan een polsbeschermende muismat de oplossing zijn. Het opstaande gedeelte van de muismat is zacht, zodat je daar comfortabel je pols neer kan leggen tijdens het werken. Te koop vanaf €0,81 excl. verzendkosten.

Meer toffe AliExpress kantoor gadgets bekijken?

Reageer op artikel:
AliExpress kantoor gadgets: 5 stijlvolle muismatten voor je (thuis)kantoor
Sluiten